LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Detaljen i bilden avslöjar bluffen om matlagningen i Renées brygga

23 feb, 2022 
RENÉE NYBERG, RENÉES BRYGGA
I Renées brygga får tittarna veta att uppgifterna på bryggan delas upp. Medan vissa är iväg och pratar med Renée Nyberg så får de andra tid till att kanske laga mat – ser det ut som. Men nu visar det sig vem som egentligen står bakom matlagningen...
Annons
Fem anledningar att älska Renée NybergBrand logo
Fem anledningar att älska Renée Nyberg

Renées brygga är ett program som svenska folket älskar att följa och de folkkära gästerna bjuder gärna på intressanta och djupa samtal.

Under årens lopp har vi fått se alla möjliga kändisar komma och gästa Renée Nyberg, 55, på bryggan. Bland annat har Carola Häggkvist, 55, Sven Wollter och Tommy Körberg, 73, varit på plats.

I kvällens avsnitt är det som vanligt nya gäster som intar Renées brygga och det är inga mindre än Felix Herngren, 55, Uje Brandelius, 50, och Nour El Refai, 34, som seglar i land.

Annons

Keyyos entré i Renées brygga väckte reaktioner

Även om många svenskar älskar programmet så finns det vissa gånger som programmet får kritik. Tidigare i den här säsongen av programmet så hände det nämligen att tittarna tyckte att en detalj var osmaklig.

Det var när Keyyo, 24, gjorde entré i programmet som hon kom åkande i en ubåt och ropade: ”Ryssen kommer!”. Entrén var inte alls uppskattad från vissa tittare.

Programidén till Renées brygga är ganska enkel. Gästerna samlas i skärgården för att äta härliga måltider, föra djupa diskussioner och knyta nya kontakter. Men i och med mat så blir det också en hel del alkohol – ibland även i lite för stora mängder tycker vissa tittare.

Hoppades det skulle vara måttligare med alkohol i TV4s program. Blev besviken”, skrev en upprörd följare.

Tyckte det var så där....varför dricka så mycket alkohol hela tiden, kan dom inte ha kul utan sprit?”, skrev en annan.

Annons

Sanningen bakom bluffen i Renées brygga

I programmet så delas uppgifterna upp. Vissa håller i lekar, vissa står för matlagningen och vissa är iväg och har en djup diskussion med Renée Nyberg. Men nu uppstår vissa frågor. När gästerna får i uppdrag att stå för matlagningen är det kanske inte alltid helt sant.

Förra veckan la Renée upp en bild på Instagram som bevisade sanningen. Hon har nämligen tagit ett foto på sina kära gäster som glatt står och vinkar in i kameran, men i bakgrunden ser man några som aldrig annars syns i bild.

Annons

En av personerna står nämligen och lagar mat så nu är frågan om TV4 kanske alltid bluffar när de säger att det är gästerna som lagar maten.

Däremot kanske Renée också lagar mat, det är åtminstone något hon säger i programmet.

– Har ni stått och gjort de här?, frågar Felix Herngren.

– Ja, de har jag gjort, säger Renée.

FOTO: TV4

Annons