ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Bonde-Lina bekräftar nya romansen – efter uppbrottet från Filip

16 feb, 2022 
Bonde-Lina har hittat kärleken igen!
Bonde söker fru-profilen Lina Larsson har hittat kärleken igen efter uppbrottet från Filip.
Det bekräftar hon för Hänt.
”Det stämmer”, skriver hon i ett meddelande.
Annons
Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”
Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”

Lina Larsson var en av de hundratals brevskrivare som skickade in ett brev till bonden Filip Nilsson från Strömsholm i förra årets Bonde söker fru. Och visst uppstod det känslor, hon blev vald av Filip till slutet och de åkte på en romantisk resa tillsammans.

Kärleken höll dock inte och under sista avsnittet för säsongen meddelade de två att de inte längre var tillsammans. Istället gick Filip tillbaka till den bortvalda brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson.

Men nu meddelar Lina Larsson för Hänt att hon hittat kärleken på nytt!

Lina Larsson om kärleksinviterna efter Bonde söker fru: ”Mycket”

Annons

– Jag har fått inviter efter Bonde söker fru, mycket mer än man kunnat ana och det är smickrande att ha fått så fina ord till sig när man haft så många ögon på sig, säger Lina och fortsätter:

– Både på kärleksfront och mycket av kvinnor, jag har fått mycket peppande och stöttande ifrån dem vilket är nästan roligast.

Lina har bland annat fått höra att hon är en fin människa.

– Jag har fått höra att jag verkar så varm och fin som människa, det är alltid roligt eftersom att jag framställdes kanske som lite hård ibland. Skinn på näsan har jag men jag ser mig själv som väldigt ödmjuk och bryr mig mycket om hur människor i min närhet mår.

Lina Larsson har hittat kärleken igen: ”Hjärtat klappar extra för”

Häromdagen så delade Lina en bild på sina sociala medier där hon syntes ha en romantisk middag, möjligtvis en Alla hjärtans dag middag med en annan person.

Lina Larsson har träffat kärleken
Lina Larsson har träffat kärleken efter Bonde söker fru.

När Hänt frågar Lina om dejten så instämmer hon att det finns en person som hjärtat klappar lite extra för, hon har hittat kärleken igen!

Annons

”Jo men det stämmer att jag har någon som hjärtat klappar extra för”, bekräftar Lina i ett meddelande till Hänt.

Lina har tidigare berättat för Hänt att hon till en början ville hålla dejtandet för sig själv.

– Just ja.. om jag dejtar nu! Den biten har jag ju delat med Sverige en gång redan så nu tycker jag att det är skönt att få hålla det privat faktiskt. Men när jag är redo så kommer jag att dela den biten också, än så länge får mystiken tala före, sa hon då.

Stort grattis till nya kärleken Lina!

FOTO: TV4

Annons