Joacim Rickling visar upp renoveringen av Tuna gård med Caroline

JOACIM RICKLING, CAROLINE KEJBERT

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har varit ett par i lite mer än fem år och fyra av de åren har gått ut på att renovera. Nu är de äntligen klara med den omfattande renoveringen och så här blev det!
1:9

Efter reklamen: Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

(1:9)

Joacim Rickling, 30, var en av bönderna som sökte kärleken i Bonde söker fru 2017. Efter en spännande säsong med mycket kärlek och romantik blev det till slut Caroline Kejbert, 32, som han valde till att bli hans fru.

Och sedan dess har kärleken fullkomligt sprudlat mellan paret. Dessutom har de fått barnen Wilda, 3, och nyfödda lilla Molly. Döttrarna föddes båda två i Stenbockens tecken och faktum är att det var otroligt nära att de skulle dela födelsedag. Wilda föddes nämligen den 3:e januari 2019 och Molly föddes den 2:a januari 2022.

Vid sidan av att bilda familj har Caroline och Joakim kämpat med att renovera sitt hem, Tuna gård och nu, fyra år senare, är det äntligen klart!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna häpnar efter bilderna på Wildas lekrum

Paret har tidigare visat upp bilder på resultatet av renoveringen och följarna fullkomligt tappade hakan.

”Wow, så himla fint ni har det!”

”Så smakfullt!”

”Så fint”

Det som Caroline och Joacim har visat upp hittills är bilder på vardagsrummet som nu, efter renoveringen, går i ljusare färger men med mörkare möblemang så som soffbordet och vitrinskåpet. Inredningen är personlig och lantlig, bland annat med en jakttrofé på väggen.

Vi har även fått ta del av Wildas lekrum och hur det ser ut. Även där var följarna mycket imponerade över de vackra detaljerna.

”Våran lilla prinsessa har äntligen fått inviga sitt lekrum. Hon älskar att komma hem från förskolan och hoppa i sin prinsessklänning. Visst matchar klänningen bra med traktorerna?”, skrev Joacim och Caroline då på Instagram.

Elisas stora sorg efter tragiska dödsfallet: ”Vila i frid”

Nya bilderna visar färdiga resultatet

Men nu är även utvändiga projekt klara och det verkar som att den här fyra år långa renoveringen nu är så gott som fullbordad!

”Ett axplock av projekt vi pysslat med de senaste fyra åren, Caroline & jag. Tiden går fort när man har roligt!”, skriver Joacim och visar upp resultatet. Bläddra i bildspelet för att se alla bilder på den nyrenoverade gården!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!