Elisa Lindströms stora sorg efter tragiska dödsfallet – starka orden

ELISA LINDSTRÖM

Elisa Lindström var en väldigt god vän till Ingvar Oldsberg.
Nu berättar hon om den stora sorgen efter hans bortgång.
”Tack för allt”, skriver hon på Instagram.
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Elisa Lindström, 30, är en av Sveriges mest populära sångerskor och bland alla dansbands-fans runtom i landet är hon en riktig legend.

Elisas karriär inom dansbandsvärlden tog rejäl fart när hon ställde upp och vann Dansbandskampen 2010. Men även för alla Melodifestivalen-fans är hon ett välkänt ansikte. Förra året ställde hon nämligen upp med låten Den du är.

Men tiden efter Mello blev inte lätt och det berodde inte bara på att hon inte gick vidare från deltävlingen. Bara några dagar efter deltävlingen berättade Elisa att hon och ex-maken Markus Frykén, 31, går skilda vägar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tog det slut mellan Elisa och Markus

Elisa och Markus lärde känna varandra eftersom de båda spelade i dansbandet Elisa’s, och vann Dansbandskampen 2010. Till en början var de bara kompisar men efter det att programmet tog slut blev de ett par. Med andra ord övergick vänskapsrelationen till kärlek.

År 2016 förlovade de sig och gifte sig sedan 2018. Ex-paret har även dottern Irma, 3, tillsammans.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev Elisa Lindström på Instagram om skilsmässan.

Bonde-Daniel visar upp stora lyckan – följarna jublar

Elisa Lindströms stora sorg efter vännens bortgång

I höstas kunde vi däremot se en sprudlande glad Elisa Lindström. Det var när hon fick chansen att sjunga ihop med Arvingarnas Casper Janebrink, 52, som hon sken upp som en sol.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo. Tack Lasse Kronér och hela gänget för alla skratt och proffsigt arbete!”, skrev Elisa när hon kunde avslöja sin medverkan i programmet.

Och nu har programmet sänts och givetvis gjorde Elisa och Casper succé i rutan.

”Vi utlovar en hel del skratt, sång och en liten överraskning - Casper i en roll jag tror ni aldrig sett honom i tidigare! Missa oss inte ikväll”, skrev hon då.

Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"

Men nu när saker och ting hade börjat vända för artisten så kommer nästa bakslag. Den folkkära tv-profilen och Bingolotto-legendaren Ingvar Oldsberg gick bort förra veckan, han blev 76 år gammal. Nu berättar Elisa om sin stora sorg över vännens bortgång.

”Vila i frid Ingvar Oldsberg. Tack för allt du gjort för svensk tv-underhållning och allt du gett i ditt liv”, skriver hon.

Elisa Lindström har gästat Bingolotto flera gånger under årens lopp.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet, Maja Suslin/TT

SENASTE NYTT!