ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Erika Persson skadad – Gunilla Persson om dramatiska händelsen

16 jun, 2022 
ERIKA PERSSON, GUNILLA PERSSON
Gunilla Persson lever ett flott liv på andra sidan Atlanten.
Men allt är inte alltid frid och fröjd.
Nu nås vi nämligen av beskedet att hennes dotter Erika har varit med om en dramatisk olycka.
Annons
Allt om Gunilla PerssonBrand logo
Allt om Gunilla Persson

Tv-profilen Gunilla Persson, 53, är välkänd från succéserien Svenska Hollywoodfruar. Även om serien inte sänds längre så var Gunilla en utav dem som var med flest säsonger. Faktum är att med sina nio säsonger, som hon medverkade i serien, gjorde hon minst sagt ett avtryck på tv-tittarna.

Även om hon inte filmar för Svenska hollywoodfruar längre så har hon många järn i elden ändå. Hon har filmat hemma på svensk mark som skådespelerska och är aktuell i den omtalade Ica-reklamen. Hennes roll i reklamen är ”Ica-Stigs” tidigare okända sambo och hon har tidigare berättat för Hänt om sin medfödda talang framför kameran:

– I botten är jag en skådespelare. Jag tror det är det som gjort att jag är så stor inom reality. Man måste vara på ett sätt så man drar in en publik, berättade hon.

Gunillas oro för dottern Erikas skada

Men det är inte bara Gunilla Persson som fortsätter att ta plats i media inom familjen. Hennes dotter Erika Persson, 19, har nämligen också börjat synas mer och mer i rampljuset, helst på hennes egna sociala medier där hon har 60 000 följare. Erika bor däremot inte hemma längre, sedan ett år tillbaka är hon utflugen och pluggar på college.

Annons

Något som Gunilla och Erika brukar göra är att åka till hem till Sverige och hälsa på. Under pandemin har de däremot blivit fast i USA, så nu när restriktionerna släppts kan de äntligen gå tillbaka till resandet. Gunilla har flitigt delat med sig av bilder på Instagram från deras senaste besök och dem verkar minst sagt ha haft en trevlig vistelse.

Men i en story på Instagram som Gunilla delar med sig av från deras resa så ser det mindre trevligt ut. Bilden visar Gunilla dragandes på en kundvagn med Erika i, men vad är det som har skett egentligen?

ERIKA PERSSON, GUNILLA PERSSON
Gunilla kör runt med Erika i en kundvagn.


Anledningen bakom den dramatiska olyckan: ”Väldigt ont”

Nu berättar Gunilla vad det är som hänt som gör att hon måste köra Erika i en kundvagn. I ett meddelande till Hänt berättar hon nu att det rör sig om en olycka...

Annons

”Erika har stukat foten. Hon har blivit röntgad i Uppsala och har ibland väldigt ont”, skriver hon i meddelandet.

Även om Gunilla gärna hade velat vara vid Erikas sida just nu så måste hon ändå tänka på plikten som kallar.

”Jag sitter på planet till LA nu genom Tyskland. Jag vill hem till mamma men Erika stannar kvar i Högsjö. Vi har ändå haft det väldigt roligt i Sverige och vi älskar landet, skogen, de vilda djuren och naturen”, skriver Gunilla till Hänt.

Vi håller tummarna för att Erika är snart tillbaka på benen igen!

FOTO: TT

Annons