LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla avslöjar dotter Erika Perssons bluff – efter tunga sjukdomsbeskedet

24 maj, 2022 
Sofia Sundqvist
Gunilla Persson Erika
Förra veckan nåddes vi av beskedet att Gunilla Perssons dotter Erika har förts till sjukhus. I detaljerna på sociala medier går det att ana en bluff.
Annons
Fem saker du inte visste om Gunilla PerssonBrand logo
Fem saker du inte visste om Gunilla Persson

Gunilla Persson, 63, är välkänd från sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar, där hon gjorde ett minnesvärt intryck hos tittarna med sin karismatiska personlighet.

Gunilla är bosatt i USA sedan långt tillbaka. Där hon bor i sin villa i Los Angeles med en lummig trädgård och härlig havsutsikt. Dottern Erika Persson, 19, som vi kunnat skymta som ung i Svenska hollywoodfruar, är utflugen ur hemmet sedan ett år tillbaka och studerar på collage.

Nu har Gunilla även debuterat i Sverige som skådespelerska och är aktuell i den berömda Ica-reklamen, där hon kliver in i rollen som ”Ica-Stigs” tidigare okända sambo. Gunilla har tidigare berättat till Hänt om sin inställning till att agera framför kameran:

Annons

– I botten är jag en skådespelare. Jag tror det är de som gjort att jag är så stor inom reality. Man måste vara på ett sätt så man drar in en publik, berättade hon.

Förd till sjukhus

Med åren har Erika Persson även hon börjat ta plats i rampljuset, och har idag närmre 60 tusen följare på sin Instagram. Förra veckan nåddes vi av det tråkiga beskedet att Erika blivit förd till sjukhus.

”Hon är verkligen sjuk” , skrev Gunilla Persson på sin blogg.

Det som hänt var att dottern drabbats av covidviruset efter att ha besökt en musikfestival i USA.

”Jag tycker inte om musikfestivaler då man springer omkring som om Covid inte existerar och trängs med varandra utan masker för ansiktet”, skrev mamma Gunilla.

Bluffen på sociala medier

Efter att Erika Persson drabbats av coronaviruset befinner hon sig nu i karantän, och bor tillfälligt i mamma Gunillas gästhus.

Annons

Men på dotterns Instagram ser vi bilder från musikfestivalen, trots att hon i själva verket är i karantän.

På Instagram skriver Gunilla:

”Erika sitter fortfarande instängd i det här gästhuset (men hon är ofta ute i omgivningarna på egendomen) Men tack gode Gud för att vi har det lilla huset annars vore det svårt”, skriver Gunilla och fortsätter med att berätta om sin dotters sjukdomstillstånd i nuläget:

”Erika har nästan inga symtom kvar mer än att hon har en konstant dålig smak i munnen.”

Medans på Ericas Instagram kan vi se färgglada bilder från hennes deltagande i musikfestivalen.

FOTO: TT, VIAPLAY

Annons