ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Sanningen om deltagarna i Naked attraction – vet inte vem de söker till

16 jun, 2022 
Naked attraction
Fem singlar klär av sig nakna för att de så gärna vill gå på en dejt med den sökande i Naked attraction.
Men vad vet singlarna i boxarna egentligen om personen de näckar i tv för? Hänt reder ut!
Annons
Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"
Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"

Naked attraction Sverige är i full gång med Sofia Wistam, 56, i spetsen. I programmet väljer en person en dejt utifrån att ha studerat fem personers nakna kroppar. Den som faller personen mest i smaken vinner dejten medan de andra fyra väljs bort, en efter en. Inget är censurerat utan kropparna visas helt spritt språngande nakna.

– Här bakom mig står fem kärlekstörstande singlar som valt att kasta av sig kläderna, allt för en dejt med den här pinglan, säger Sofia Wistam i det första programmet.

Nu avslöjas lögnen i Naked attraction

Men faktum är att dessa singlar inte har en aning om ifall de ens vill vinna dejten, då dessa inte vet något om personen de klär av sig för.

Annons

– Jag tror inte de visste någonting om mig överhuvudtaget faktiskt. Jag fick skriva in vad jag gillade för preferenser och sen matchades de utifrån det och jag tror att produktionen hade frågat de vad de gillar hos en kille men jag tror inte det matchades på samma sätt, säger Alexander Rooth, 25, som medverkar i det andra programmet.

I Alexanders avsnitt studerar han tillsammans med Sofia, fem kvinnliga kroppar. Men För Hänt berättar nu Alexander att han inte tror att alla dessa fem var helt nöjda med att det var just han som de kunde vinna dejten med.

– Jag fick hinten om att de trodde att det skulle komma en tatuerad cool kille sen dyker jag upp med en dad-body och inte en enda tatuering. Så jag tror de blir lite chockade allihopa.

Produktionens ord om hur deltagarna matchas ihop

När Hänt når Discovery+ berättar Matilde Albinsson, pressansvarig för programmet hur processen ser ut.

”Samtliga medverkande har något som den som väljer har uppgett att hen uppskattar hos en potentiell partner. Produktionen har sedan lagt ett gediget pussel utifrån allas svar om preferenser. I slutänden är det instinktiva preferenser som guidar väljaren fram till valet av sin dejt. Samtliga medverkande i ett avsnitt ser således varandra för allra första gången i studion”.

Annons

Alexander tycker däremot inte att det är konstigt att singlarna ställer upp nakna i tv, utan att veta vem de tävlar om att dejta.

– Jag tänker att de litar väl på att produktionen ser till att jag är en snäll kille som inte skulle säga något elakt eller vara taskig.Och det tror jag var den imagen jag framförde. Det var kanske det som produktionsteamet hintade till dem, att det här kommer gå så bra, han är en jättesöt kille. Men jag tror inte de visade mig i förhand för då kanske de hade dragit sig ur, säger Alexander till Hänt.

Foto: Discovery+

Annons