Deltagaren avslöjar bluffen i Naked attraction – så mycket pengar får de

Sofia Wistam i Naked attraction
Exklusivt

Alexander Rooth söker kärleken i det andra avsnittet av Naked attraction Sverige.
För Hänt berättar han nu om hur stämningen mellan honom och Sofia Wistam egentligen var, bluffen om programmet – samt vad deltagarna får betalt för att näcka i tv.
– Jag hade gärna gjort det helt gratis, säger Alexander.
0:32

Efter reklamen: Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"

(0:32)

Slå på ljud

Det omtalade programmet Naked attraction har kommit till Sverige och det svenska folket har sagt sitt. Det nakna dejtandet leds av Sofia Wistam, 56, och redan efter premiäravsnittet möttes programmet av både ris och ros.

I Naked attraction väljer en person en dejt utifrån att ha studerat fem personers nakna kroppar. Den som faller personen mest i smaken vinner dejten. Inget är censurerat utan kropparna visas helt spritt språngande nakna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexander Rooth avslöjar okända detaljerna om Naked attraction

I det andra avsnittet av programmet är det Alexander Rooth, 25, som söker kärleken. För Hänt berättar nu Alexander om hur stämningen var under inspelningen och den bluff som tittarna inte känner till.

– Stämningen var på topp. Jag kom in andra inspelningsdagen så de hade redan spelat in två avsnitt före mig, dagen innan. Så de hade redan koll på läget, säger Alexander till Hänt.

Det visar sig alltså att programmen vi ser i tv-rutan sänds i en helt annan ordning än hur det egentligen gick till under inspelningarna.

Alexander Rooth

Alexander Rooth. Foto: Discovery+

– Jag tror inte de har släppt dem i den ordningen som de har spelat in. För jag känner också tjejen i avsnitt ett och hon spelade in sist.

Med andra ord lurar Discovery+ tittarna genom att sända programmen i en annan ordning än hur de egentligen spelades in.

Exklusivt
Sofia Wistams ödebesked om Sofias änglar – efter Naked attraction

Deltagarens ord om Sofia Wistams agerande i programmet

Även om det kan tänkas vara en något obekväm situation att diskutera kön med Sofia Wistam framför en hel tv-produktion, så menar Alexander att det hela sköttes fantastiskt bra.

– Hon kändes väldigt genuin. Det kändes som att hon gillade att vara där. Hon tyckte det var så härligt att se alla de här olika formerna på kroppar och det var god stämning mellan mig och henne. Hon och jag hade väldigt bra snack tyckte jag, säger Alexander.

Så mycket får deltagarna i Naked attraction betalt

För Hänt avslöjar nu deltagaren dessutom hur det såg ut med den ekonomiska biten. Vad fick deltagarna för peng för att klä av sig i tv-rutan?

– Inget arvode men vi fick arbetstidsersättning. Så det var inte så mycket nej, säger Alexander.

Vidare förklarar han att pengar inte var något han saknade eller tycker passar i sammanhanget.

– Absolut inte, jag tror att; hade man tagit betalt för det tror jag folk hade ställt upp för helt andra anledningar än vad programmet handlar om. Då hade folk gjort det av ekonomiska skäl och då blir det helt fel i programidén. Jag hade gärna gjort det helt gratis.

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Se klippet här!

Foto: Discovery+

SENASTE NYTT!