ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistams ödesbesked om Sofias änglar – efter Naked attraction

14 jun, 2022 
SOFIAS ÄNGLAR, SOFIA WISTAM
Sofia Wistam är högaktuell som programledare för Naked attraction Sverige. Men något som många förknippar henne med är som programledare för Sofias änglar.
Nu berättar Sofia för Hänt hur hon ser på framtiden för Sofias änglar.
Annons
Sofia Wistams avslöjande om framtida flytten från husetBrand logo
Sofia Wistams avslöjande om framtida flytten från huset

Sofia Wistam, 56, är en av Sveriges mest folkkära och populära programledare. Hennes karriär drog igång på riktigt efter framgångarna i hennes barnprogram Soffipropp på TV4. Efter det följde programledaruppdrag på såväl TV3, Kanal 5 och TV4.

På senare år är det däremot i Sofias änglar som vi är vana att se henne. I programmet åker Sofia och hennes vapendragare Johnnie Krigström, 48, och Mattias Särnholm, 52, hem till familjer i sorg.

Nu är det dock ett tag sedan programmet har sänts på tv. Under coronapandemin har alla uppdrag av dessa slag begränsats och programmet ligger nu på is. Nu berättar Sofia om framtiden för programmet.

Sofia Wistam om programledarjobbet på Naked attraction

Just nu är Sofia däremot högaktuell som programledare för det nya dejtingprogrammet Naked attraction. Programmet har dock fått en del kritik – redan innan det ens hade haft premiär. Många tittare tyckte att det bidrar till kroppshets och att det kan vara förnedrande för deltagarna att bli bedömda efter kroppar.

Annons

När Hänt träffade Sofia på premiären av Naked attraction berättade hon mer om hur det kom sig att hon valde att tacka ja till uppdraget.

– När jag tittade på programmet först så kände jag bara men herregud hur ska det här gå i lilla Sverige? Jag kommer ju från Sofias änglar, men då kände jag att jag skulle göra något svårt, sa Sofia till Hänt och fortsatte:

– Och det är svårt för jag ska liksom få människor att prata och bejaka och inspireras, så det är en liten utmaning.

Sofia Wistams framtidsbesked för Sofias änglar

Nu har det gått några år sedan vi fick se Sofia och gänget i Sofias änglar och på sociala medier är det vissa som undrar varför Sofia gick från Sofias änglar till Naked attraction.

”Sofia! Från Sofias änglar till detta? Jag kunde tänka mig någon annan stå där men inte du?!? Men man får göra som man vill, som folk brukar säga.”, skriver bland annat en person.

Annons

Men hur ska det egentligen bli för Sofias änglar i framtiden? Nu berättar Sofia för Hänt hur det ligger till på den fronten.

– Ja alltså jag tjatar, tjatar, tjatar, jag vill inte göra något annat mer i livet än att fortsätta med Sofias änglar. Jag tror att alla älskar det programmet, så att det är bara på paus och så hoppas jag att det kommer tillbaka, säger Sofia till Hänt och fortsätter:

– Men jag vill inte släppa Naked attraction. Så jag får väl liksom jobba med båda.

FOTO: YOUTUBE, ANGELICA HEDLUND

Annons