LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför försvinner Karl Fredrik helt från TV4 – nu plockas programmet bort från tablån

16 jun, 2022 
KARL FREDRIK PÅ ÖSTERLEN
Karl Fredrik på Österlen har blivit en stor succé hos tittarna.
Den som följt programmet riskerar nu att bli besviken.
Nu tas serien bort helt från tablån.
Annons
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik GustafssonBrand logo
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson

Karl Fredrik Gustafsson och hans sambo Petter Kjellén har tagit sig rakt in i svenska folkets hjärtan med deras succéprogram Karl Fredrik på Österlen.

Karl Fredrik är trädgårdsmästare och florist och genom sin charm och skicklighet i trädgården inspirerar han tittaren till maffiga installationer och trädgårdshantverk.

Programmet spelas in på parets gård i Eklaholm där de både bor och arbetar. Efter tre säsonger av programmet har gården blivit ett populärt resmål för folk från hela Sverige som vill komma och besöka den fantastiska trädgården och gårdsbutiken.

Baksidan med kändisskapet fick paret att flytta

Paret har efter de lyckade säsongerna fått en stor skara fans. Något som Karl Fredrik tydligt visar sin uppskattning för på hans sociala medier. Men eftersom man kan besöka gården där de också lever sitt privatliv kan det bli lite mycket. Något han tidigare berättat för Hänt.

Annons

Därav beslutade paret att köpa sig ett hus där de bara kan få vara, utan att det ständigt är folk runtomkring.

– Vi känner att ju mer verksamheten växer desto mindre privat yta får vi. Vi kommer definitivt inte flytta från Eklaholm eller sälja det, men man kan säga att det här blir som en krydda i vårt liv. Det här huset kommer bli en plats där vi kan bara vara och njuta av livet tillsammans, förklarar han.

Vart någonstans det nya huset ligger är han hemlighetsfull kring.

– Ja vi har köpt ett hus, jag kommer inte avslöja var. Men någonstans i Skåne kan jag säga. Det blir ett sommarhus, helgboende och mitt i veckan boende där vi kan vara, berättar Karl Fredrik för Hänt.

Nu försvinner succéprogrammet från tablån

Under våren som varit har den tredje säsongen av Karl Fredrik på Österlen sänts. Men allt det roliga har ett slut. Och i kvällens avsnitt börjar hösten komma till gården och det får innebära slutet på denna säsong.

Men blir det ytterligare en säsong? TV4 kan nu genom en video på Instagram avslöja att det kommer en säsong fyra!

– Vi har något väldigt roligt att berätta. Det här är inte slutet, det kommer mer! Vi är i full gång med att spela in säsong fyra just nu! Det ska bli superroligt att visa er vad vi håller på med nu. Det kommer att bli en supersäsong!, säger Karl Fredrik och Petter.

Underbart! Vi längtar redan!

FOTO: TV4

Annons