Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ensam mamma söker-Elins nya beslut om barnnamnet: “Perfekt”

03 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Ensam mamma söker-deltagaren Marcus Svanberg avslöjar när hans och Elin Näslunds bebis kommer.
Ensam mamma söker-profilen Elin Näslund och fästmannen Marcus Svanberg får barn om mindre än två månader. Men namnfrågan har länge varit olöst. Nu berättar Elin om nya namnet till bebisen – och hur resten av familjen ställer sig till det.
Annons

Elin Näslund, 28, avslöjade redan under pressträffen för Ensam mamma söker på TV3 att hon väntar barn. Med vem kunde hon då inte avslöja – avsnitten skulle ju sändas först.

När sista avsnittet av programmet sänts kunde Elin Näslund äntligen berätta att det är Marcus Svanberg, 22, från Linköping som hon fallit för – och som hon väntar barn med.

I sista avsnittet av Ensam mamma söker blev det romantikchock när Marcus friade till Elin som föll i tårar och sa ja.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När jag berättade för min mamma att jag skulle vara med i det här, sa hon ”vad du än gör, lova att du inte friar som de gjorde förra året, det får du verkligen inte göra, det hade vart helt sjukt ju”. Jag bara ”nej, men det kommer jag nog inte göra, varför skulle man göra det liksom?”, sa Marcus Svanberg i podcasten Vad har Hänt?.

Annons

Men en förlovning blev det och paret får snart sitt första gemensamma barn.

Ensam mamma söker-paret kan inte enas om namnet

Elin Näslund har tidigare bett sina följare om hjälp att komma på ett bra namn till den kommande familjemedlemmen.

Helt sjukt att det är mindre än 1.5 månad kvar tills vi får se vem som bor därinne. Vi har dock noll namnförslag som vi är överens om, speciellt om det skulle visa sig vara en snoppbärare“, skrev Elin Näslund på Instagram igår och bad om förslag som passar bra med Freja, som hennes dotter heter.

Namnförslagen rasade in och idag har Elin Näslund lagt upp ännu ett Instagram-inlägg där hon tackar för alla förslag. Men hennes favoritnamn får inget stöd från den övriga familjen.

Mitt absoluta favoritnamn för en eventuell snoppbärare är: SUNE. Jag kan nästan inte acceptera att Marcus inte är lika förtjust i det som mig. Det är liksom perfekt. Tänk Kalles kaviar möter Sunes sommar. Så kommer förmodligen vårat barn att se ut och vad passar ens bättre än ”Sune”? MEN förhandling pågår och i värsta fall får vi helt enkelt välja något annat“, skriver Elin Näslund och lägger till:

Freja röstar för övrigt inte heller på Sune.

FOTO: TT, Instagram

Annons