Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gravida Ensam mamma söker-Elin rasar efter frågorna

24 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Ensam mamma söker-profilen Elin Näslund ryter ifrån efter frågorna om graviditeten.
I maj blir Ensam mamma söker-profilen Elin Näslund mamma för andra gången. Sedan gravidavslöjandet har Elin har fått massor av frågor om graviditeten. Men en fråga får henne att ryta ifrån.
Annons

28-åriga Elin Näslund är en av singelmammorna som tittarna fått följa i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3. Men singel är hon inte längre. I programmet träffade hon sin nya kärlek, som hon i samband med pressträffen inför programstarten avslöjade att hon även väntar barn med. Vem pappan till barnet är kan hon dock inte avslöja förrän nästa vecka då sista avsnittet av Ensam mamma söker har sänts.

Sedan tidigare har Elin dottern Freja, 5, som förväntas bli storasyster i slutet av maj. Med ett par månader kvar till förlossningen berättar nu Elin Näslund om graviditeten och känslorna inför att bli mamma en andra gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är mycket mer förberedd inför småbarnstiden nu. Förra graviditeten längtade jag efter en alldeles för förskönad bebistid där alla målat upp bebisbubblan som rosaskimrande och fantastisk. Nu längtar jag snarare efter kaoset och vet att det även innefattar sömnbrist, blödande underliv, ömmande bröst och ibland ett dåligt humör, säger Elin Näslund till Mama.

Annons

”Ledsamt och tröttsamt”

Efter att Elin Näslund gick ut med att hon väntar barn har frågorna haglat in om hennes graviditet. Men en av frågorna faller inte Elin i smaken.

– Jag är otroligt trött på frågan om vi kollat kön och på kommentarer kring huruvida min mage är en flick- eller pojkmage. Det enda som avslöjandet av kön egentligen avslöjar är hur benägna vi är att redan i magen tvinga på stereotypa könsroller på våra ofödda barn. Det tycker jag både är ledsamt och tröttsamt, säger Elin Näslund till Mama.

Redan under pressträffen inför Ensam mamma söker 2019 hade Elin Näslund och hennes sambo bestämt att inte ta reda på barnets kön. För Hänt berättade hon om beslutet.

– Jag gillar inte det könsnormativa, så jag tänker att det blir ett barn. Ett barn med hundra möjligheter istället för två, sa Elin Näslund då till Hänt.

FOTO: TV3/Eva Edsjö, Instagram

Annons