LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Marcus Svanberg om regelbrottet med Elin i Ensam mamma söker

28 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Elin Näslund i Ensam mamma söker
När Marcus Svanberg sökte till Ensam mamma söker visste han inte att han ett år senare skulle vara förlovad och ha sitt första barn på väg. I podcasten Vad har Hänt? berättar Marcus sanningen om vad som hände bakom kamerorna.
Annons

Årets säsong av Ensam mamma söker på TV3 är nu över. I sista avsnittet väljer singelmammorna varsin kille – och i år går alla tre ifrån inspelningen med en nyfunnen kärlek.

28-åriga Elin Näslund kunde redan innan säsongsstarten avslöja att hon väntar barn ihop med killen som hon väljer i programmet. Men att det var Marcus Svanberg, 22, som fångade hennes hjärta tvingades hon hålla hemligt. Först nu har paret officiellt kunnat gå ut med sin relation efter att de förlovade sig i sista avsnittet av programmet som spelades in i somras.

Vid ett tillfälle under säsongen ville tre av killarna som dejtade Elin plötsligt lämna, då de menade på att hon redan bestämt sig för vem hon skulle välja. Och kanske hade dessa killar inte helt fel i sina anklagelser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I podcasten Vad har Hänt? avslöjar Marcus Svanberg nämligen att han och Elin började ha kontakt i hemlighet, redan i början av inspelningarna.

– Det var ju efter första veckan som vi, alltså vi började snacka med varandra redan då, via Facebook Messenger, så vi snackade väldigt mycket efter första veckan för då var det några dagar uppehåll innan vi skulle åka till den där sommarstugan i Värmdö och då pratade vi med varandra och pratade i telefon och så där. Men då sågs vi inte, utan då pratade vi bara och hade kontakt, säger Marcus.

Annons

Träffades i hemlighet

Marcus tycker det är tråkigt att det inte visades så mycket från dejterna som han hade med sin framtida fästmö. Dessutom avslöjar Marcus Svanberg att paret faktiskt bröt mot strikta regler.

– Nu på tv har det ju inte visats extremt mycket av våra dejter, vilket har varit lite tråkigt. Och vi vet ju att vi har brutit mot reglerna, att vi har pratat med varandra utanför programmet, alltså när vi inte filmar och vi har även åkt hem till varandra fast det var strikt förbjudet att man inte fick göra det, säger Marcus.

Så det var när inspelningarna ägde rum som ni besökte varandra?

– Ja, det var det. Det var så här, säg att man spelar in måndag till torsdag. Så var man ledig då fredag, lördag, söndag och då var det ju så, då smög vi så att produktionen inte såg oss, tog varsin bil och möttes där sedan åkte vi tillsammans till mig till exempel, så umgicks vi en hel helg, bara vi, säger Marcus och lägger också till:

Annons

– Efter hon hade varit på dejterna där hon åkte hem till oss fyra killar, det var efter den helgen som hon åkte hem till mig, då vi umgicks en hel helg, bara vi.

Men det var inte helt enkelt att hålla alla kärleksmöten hemliga. Vid ett tillfälle satt de tillsammans i en bil och då hade personal från produktionen plötsligt dykt upp.

– Jag hade precis plockat upp Elin och så skojade vi lite om ”Tänk om produktionen dyker upp i sin bil” – och så möter vi dem, så Elin fick ju slänga sig ner i sätet så att de inte såg något, berättar Marcus i podcasten.

Hör hela intervjun med Marcus Svanberg i vår podcast Vad har Hänt? Du hittar podcasten här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons