Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför skjuter Elin Näslund och Marcus Svanberg på bröllopet

27 mar, 2019 
Ensam mamma söker Elin näslund och Marcus svanberg om bröllopet
Igår kunde tittarna se hur årets säsong av Ensam mamma söker slutade i ett frieri mellan Elin Näslund och Marcus Svanberg. Nu berättar Marcus för Hänt om bröllopsplanerna.
Annons

Under gårdagen var det säsongsavslutning av Ensam mamma söker på TV3 och där med kunde tittarna äntligen få se vilka killar årets mammor hittat kärleken i – och några relationer slutade mer kärleksfullt än andra.

Redan innan säsongen drog igång fick tittarna veta att Elin Näslund, 28, väntar barn med den kille hon slutade upp med i programmet. Och igår kunde tittarna se att den lycklige kille som snart blir pappa åt Elins andra barn är Marcus Svanberg, 22.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men inte bara det – i slutet av programmet gick han ner på knä och friade till Elin och hon brast ut i tårar. Från hennes håll var det inga tvivel om vad hon skulle svara på den stora frågan. Det blev ett självklart ja.

 – Jag har fortfarande inga ord, jag är helt mållös. Jag känner mig så jävla lycklig och glad och tillfreds med allt, sa Elin efter frieriet.

Annons

När Hänt når Marcus Svanberg berättar han om parets bröllopsplaner. På grund av bebisens ankomst blir det en aning framskjutet än planerat.

– Vi hade ju tänkt så att man måste ju gifta sig inom ett år. Men nu när vi skulle få barn då kommer ju dopet gå först. Och en del skämtar om att man kan ta dop och bröllop samtidigt, men vi känner att bröllopet skulle vi vilja ha separat så att det ändå blir en stor grej. Så det kanske får vänta typ ett år, säger Marcus till Hänt.

Bröllopsdetaljerna

Men trots att bröllopet får vänta lite har Elin och Marcus diskuterat en del detaljer kring den stora dagen.

– Jag vet ju att Elin vill ha väldigt mycket av sina vänner där. Framförallt många av vännerna, mer än familjen. Man har ju alltid de närmsta i familjen, men sysslingar och sådant behöver inte komma utan mer de man umgås med, förklarar han och fortsätter:

– Så att det blir en rolig och trevlig kväll med en väldigt rolig och kul fest. Det är väl det vi har sagt. Sedan tjatar jag om att det ska vara någonstans i Östergötland eller någonstans i södra Sverige, men vi får väl se vad Elin går med på.

FOTO: TV3

Annons