Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Elin Näslund i tårar efter frieriet i Ensam mamma söker

26 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Marcus Svanberg friar till Elin Näslund i Ensam mamma söker 2019.
Elin Näslund får sig minst sagt en överraskning när Marcus väljer att fria till henne i säsongsavslutningen av Ensam mamma söker.
Annons

Årets säsong av Ensam mamma söker är nu över. I sista avsnittet väljer singelmammorna varsin kille – och i år går alla tre ifrån inspelningen med en nyfunnen kärlek.

28-åriga Elin Näslund kunde redan innan säsongsstarten avslöja att hon väntar barn ihop med killen som hon väljer i programmet. Men att det var Marcus Svanberg, 22, som fångade hennes hjärta tvingades hon hålla hemligt. Först nu kan hon berätta öppet om relationen. Till Hänt Plus delar hon med sig av hur de lever sitt liv tillsammans efter inspelningen, vilket du kan läsa om här.

Men det sista valet i Ensam mamma söker skulle visa sig ta en vändning som Elin Näslund inte hade räknat med. Efter Elins val möts hon och Marcus i en romantisk kyss.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men den kärleksfulla stunden tar inte slut där. Efter kyssen ger Marcus ett brev till Elin och ber henne läsa högt. Elin hinner bara läsa ett par ord innan hon blir så rörd att ögonen tåras.

Annons

– Elin. Du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig och hur jag känner för dig. Du är personen som jag inte trodde fanns, och den finaste jag sett. Du bryr dig, du ser mig, du är helt enkelt bäst, läser Elin och fortsätter:

– Dig vill jag vara med resten av mitt liv och jag älskar dig och jag vill visa hela världen vad jag tycker om dig. Att jag inte är någon sommarflört. Men det jag vill fråga dig Elin…

Andra frieriet i programmets historia

Efter de sista orden i brevet tar Marcus vid. Han går ner på knä och frågar den stora frågan.

– Elin Näslund, vill du gifta dig med mig?

Svaret blir ett rungande ja från Elin och tårarna rinner ner för hennes kinder. Senare förklarar hon att hon är mållös efter händelsen.

– Jag har fortfarande inga ord, jag är helt mållös. Jag känner mig så jävla lycklig och glad och tillfreds med allt.

Marcus Svanberg är även han lycklig efter frieriet – och ser fram emot en framtid med Elin.

– Jag tror att min och Elins framtid kommer bli så jävla bra. Jag tror vi kommer ha sjukt kul tillsammans och jag hoppas att vi, eller jag vet att vi kommer vara hela livet framöver, säger han i programmet.

FOTO: TV3

Annons