Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Då kommer Ensam mamma söker-Elins och Marcus bebis

29 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Ensam mamma söker-deltagaren Marcus Svanberg avslöjar när hans och Elin Näslunds bebis kommer.
Han har varit tvungen att hålla tyst om att han ska bli pappa i flera månader men nu kan Marcus Svanberg äntligen stoltsera med att det var han som i slutändan vann Elin Näslunds hjärta i Ensam mamma söker. I podcasten Vad har Hänt? avslöjar Marcus exakt när bebisen är beräknad.
Annons

Årets säsong av Ensam mamma söker på TV3 är nu över. I sista avsnittet valde singelmammorna varsin kille – och i år gick alla tre ifrån inspelningen med en nyfunnen kärlek.

Vid starten för årets säsong av programmet kunde en av mammorna, Elin Näslund, 28, avslöja att hon väntade barn med den killen som hon valde i sista avsnittet. När säsongen led mot sitt slut fick tittarna äntligen veta vem pappan till barnet är – nämligen Marcus Svanberg, 22, från Linköping.

När Marcus friade till Elin i sista avsnittet föll hon i tårar och det blev ett självklart ja.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När jag berättade för min mamma att jag skulle vara med i det här, sa hon ”vad du än gör, lova att du inte friar som de gjorde förra året, det får du verkligen inte göra, det hade vart helt sjukt ju”. Jag bara ”nej, men det kommer jag nog inte göra, varför skulle man göra det liksom?”, säger Marcus i podcasten Vad har Hänt?.

Annons

Men trots detta blev det ju ett frieri i slutändan, på frågan varför han valde att fria ändå svarar Marcus:

– Men det som gjorde det ändå var ju att jag är sjukt kär i Elin. Vi fick sådana starka känslor för varandra och jag kände att det är med Elin jag vill spendera resten av mitt liv med.

Bebisen kan bli en födelsedagspresent

Marcus Svanberg och Elin Näslund har inte bara vart tvungna att smyga med sin relation i flera månader, utan Marcus har även varit tvungen att hålla tyst om att han snart ska bli pappa för första gången.

I podcasten säger han att det självklart har varit jobbigt att inte kunna berätta det för alla. Även fast han har kunnat berätta det för familjen och de närmsta vännerna tidigare, finns det ju kompisar som han träffar lite då och då som han inte kunnat berätta för.

– För mig har det varit sjukt jobbigt om jag ska vara ärlig, för det är ju det största som händer i ens liv, att få barn.

Annons

22-åringen avslöjar även när bebisen är beräknad. Och det beräknade datumet är på en väldigt speciell dag, avslöjar han.

– Det som är lite roligt är att det är beräknat på min födelsedag, så vi får väl se om det blir en present eller inte, säger Marcus Svanberg.

Det är alltså inte långt kvar till det beräknade datumet, som alltså är den 17 maj. Och visst är Marcus väldigt förväntansfull och exalterad över att bli pappa.

– Det är svårt att sätta ord på det, det är sjukt kul. Men det går ju inte att beskriva. Jag vet ju inte än hur det är. Så jag är mest spänd, förväntansfull och glad, säger Marcus Svanberg.

Hör hela intervjun med Marcus Svanberg i vår podcast Vad har Hänt? Spola fram till ca 18:00 i avsnittet ”Bröt mot reglerna i Ensam mamma söker”. Du hittar podcasten här!

FOTO: TV3/Eva Edsjö, Instagram

Annons