Gravida Carolina Gynnings oro efter händelsen med Viktor Philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Foto: Youtube

Gravida Carolina Gynning har varit med om en obehaglig upplevelse.
Nu berättar hon och pojkvännen Viktor Philipson om vad som skedde under semestern.
– Vi bara gled, säger Carolina på Youtube.
Slå på ljud

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 34, väntar sitt första gemensamma barn. Det var i ett inlägg på Instagram som Carolina avslöjade den stora lyckan genom att visa upp en bild på gravidmagen.

Tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Alicia, 8, och Adele, 6. Men till våren väntas nu familjen växa ytterligare och döttrarna få ett syskon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning visar upp gravidlyckan på Youtube

Efter att Carolina avslöjat graviditeten på Instagram regnade det in så pass många gratulationshälsningar att hon sedan delade ett helt inlägg för att tacka alla och berätta om chocken över hur mycket fina ord hon mottagit.

Viktor däremot har inte publicerat något om att han ska bli pappa, varken som inlägg på Instagram eller Instagram story. I ett tidigare meddelande till Hänt har har berättat anledningen, det är nämligen så att paret planerar att spela in en Youtube-video där de besvarar alla frågor om graviditeten.

Carolina och Viktor har tidigare delat med sig av klipp på Carolinas Youtube-kanal, där har följarna fått en stor inblick i deras gemensamma liv. Efter en längre paus från kanalen är nu paret tillbaka med en ny video. Det första som nämns är att Carolina är gravid men annars får graviditeten inte så stort fokus i just denna video. Istället handlar den främst om att paret gett sig iväg på skidsemester.

LÄS MER: Besvikelse efter gravida Carolina Gynnings besked

Skräckupplevelsen under graviditeten

Carolina som nu har en stor gravidmage visar sig ha något jobbigare att röra på sig än innan graviditeten, detta är något som Viktor passar på att skoja om flertal gånger under videon. Men förutom att följa med paret på en promenad i snöriket så får tittarna även höra om den skräckupplevelse som de genomgått på vägen upp till stugan.

– Vi märkte att det var lite problem på vägen upp också. När man började bromsa in tvåhundra meter innan man ska svänga av men man fortsätter ändå förbi, säger Viktor.

– Sen kommer vi hit och då skriver de att det var sommardäck på bilen. Alltså kolla på det här väglaget. Vi kom knappt upp för den här backen. Livsfarligt, fortsätter Carolina.

Paret som fått låna en bil av ett företag har alltså helt ovetandes bilat upp från Stockholm till Vemdalen med sommardäck. Senare i videon levereras en ny bil med dubbdäck.

– Kolla på däcken vi hade, vi bara gled, säger Carolina till mannen som kommer med den nya bilen.

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos ilska efter nyhetsinslaget – uppmaningen till följarna

LÄS OCKSÅ: David Sundins mystiska tystnad kring relationen med yngre hustrun Maria

SENASTE NYTT!