TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarnas oro för Lasseman – efter bilden på nya huset

07 sep, 2022 
LASSEMAN, ARVINGARNA
Lars "Lasseman" Larsson och hustrun Therese Larsson har alltid något nytt projekt på gång. Just nu är det att bygga ut huset. Nu reagerar följarna på en viss detalj som oroar.
”Va rädd om dig”, skriver en person.
Annons
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya husetBrand logo
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Arvingarna är ett av Sveriges mest populära dansband genom tiderna och nu för tiden har de även riktat in sig på att nå en ännu större publik än bara dansbandsvärlden. Arvingarna består av Casper Janebrink, 52, Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54.

Idag har alla bandmedlemmarna blivit välkända profiler för svenska folket, även om det främst var Casper Janebrink som var ansiktet utåt till en början.

Lasseman och hans hustru Therese Larsson, 47, träffades på 90-talet och kort därefter gifte de sig. Tillsammans har de sönerna Ludvig, 22, och Philip, 20. Något som engagerat fansen den sista tiden är Lassemans hus.

Därför flyttade Lasseman och Therese från välkända huset

Det hela började med att huset fick stor uppmärksamhet i och med Arvingarnas egna tv-program Arvingarnas sommar – Fest på Lassemans altan och Arvingarnas Jul – Hemma hos Lasseman.

Annons

Förra året flyttade familjen däremot ifrån det välkända tv-huset i Långedrag till Ängsholmen, i Göteborg.

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, har Lassemans fru Therese tidigare förklarat för Hänt.

I samma veva berättade Therese också om den verkliga anledningen bakom flytten och det rör sig i grund och botten om att paret gillar att renovera och ta sig an nya projekt.

Följarnas oro för Lasseman – efter nya bilden på renoveringen

Just det här huset som de nu har flyttat till ligger dessutom väldigt bra till.

– Lassemans syster och hennes man bor ett hus bort bara, så vi har ju varit här på Ängholmen väldigt mycket och umgåtts väldigt mycket med dem. Vi har vår båt ihop med dem, den ligger här ute, så ja vi har gått förbi det här huset i många många år. Och nu är det vårt!, berättade Therese för Hänt.

Annons

Och sedan paret la vantarna på huset har det minst sagt hänt ett och annat. Planen är att bygga ut huset ganska rejält och det är mycket jobb. Detta är något som följarna vet om och nu uttrycker de sin stora oro för Lasseman.

”Åkte frun på semester och du fick stanna hemma?”, skriver en person.

”Blir jättefint. Va rädd om dig. Bränn inte ut dig.”, skriver en annan.

”Jobbar du helt själv Lasseman? Eller en bygg hjälp?? Är så kul att se fram emot er resa, jag har byggt hus från grunden, tuffa beslut och många om och men. Nu är huset sålt, bor i bostadsrätt och njuter av det..”, skriver en tredje.

Vi hoppas att Lasseman inte sliter ut sig allt för mycket!

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

Annons