LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lassemans stora lycka med hustrun Therese – visar upp lyxvillan

22 aug, 2022 
André Färnsveden
Lasseman och Therese köpte ett nytt hus tidigare i år.
Under sommaren har de jobbat för fullt med renoveringen av villan.
Nu visar de upp en ny detalj från lyxvillan.
Annons
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya husetBrand logo
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är en av fyra medlemmar i det folkkära dansbandet Arvingarna.

Bandet slog igenom år 1993 när de medverkade i Melodifestivalen med den populära låten Eloise. De skulle komma att delta i tävlingen fem gånger till, senast förra året då de sjöng låten Tänker inte alls gå hem.

Resterande medlemmar i bandet är frontmannen Casper Janebrink, 52, och bröderna Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54. I höst är de högaktuella med den egna krogshowen I love Arvingarna.

Avslöjar sanningen bakom smeknamnet ”Lasseman”

Lars har genom hela sin karriär med Arvingarna varit känd som just ”Lasseman”, och namnet har även använts i flera program som bandet spelat in. Bland annat Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan, som sändes tidigare i sommar.

Annons

I en intervju med Aftonbladet gav dansbandskungen en bakgrund till det envisa smeknamnet som hängt med under alla åren.

– Det är från min gammelfarmor Annie. Den förstfödde sonen skulle heta Lars och det heter både min farsa och min farfar, säger han till tidningen.

Han förklarar att förnamnet var bestämt och att han även fick ärva smeknamnet.

– Hon kallade min pappa för Lasseman när han var liten och när jag föddes fick jag ta över det namnet, säger Lasseman.

Lasseman och Therese visar upp nya delar av lyxvillan

Lasseman och hans fru Therese Larsson, 47, har sålt villan med den stora altanen som var en centralpunkt i Arvingarnas sommarprogram.

Istället köpte makarna en ny villa, bara ett stenkast bort från den gamla, i våras. Under hela sommaren har den nya villan varit objekt för stor renovering.

Annons

Makarna har en egen Instagram för projektet där följarna har varit aktiva och givit åsikter om olika beslut för renoveringen.

Nu visar Lasseman och Therese upp lyxvillan. Eller ja, del av villan, kanske till och med den allrsa viktigaste delen? Nämligen den nya altanen, vars bygge äntligen börjar nå sitt slut.

Semestertider för snickare och högsäsong för musiker innebär lite stiltje i byggandet.Vi jobbar på med det vi kan när tillfälle ges. Imorgon blir det murning igen men nu passar vi på att njuta av en skön sommarkväll.”, skriver makarna intill ett bildspel på Instagram där de visar upp delar av resultatet, efter det hårda slitet med altanen under sommaren.

Det hårda arbetet verkar löna sig för familjen Larsson, även om de fortfarande återstår mycket jobb! Se de nya bilderna från altanen här nedan:

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

Annons