Casper Janebrinks ovisshet efter bebisens födsel – kan stoppas helt

Exklusivt

Casper Janebrink och flickvännen Therese väntas bli föräldrar i september.
I ett meddelande till Hänt delar Arvingarna-sångaren med sig av ett svar som avslöjar ovissheten för karriärens framtid efter bebisens födsel.
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, har haft en fullspäckad sommar med både Arvingarna-konserter och inspelningar av Bingolotto sommarkväll. När Hänt pratade med Casper innan sommaren såg han glatt på att mycket jobb väntade. Även om sommaren väntade bli hektisk så skulle även en hel del ledighet med familjen klämmas in.

– Jag tycker vi planerar ganska bra och speciellt nu på senare år planerar vi bättre och bättre så man får de där pauserna som behövs för att hålla sig på topp, sa då Casper till Hänt.

Ödesbeskedet för framtiden i Bingolotto sommarkväll

Det sista avsnittet av Bingolotto sommarkväll är nu sänt och programmets pressansvarige har delat med sig av den glädjande nyheten att programmet kommer tillbaka även nästa år. De senaste två säsongerna har Casper lett tillsammans med Agneta Sjödin, 55, och hur deras relation ser ut privat kan du läsa här!

Men inför nästa sommar är det i nuläget oklart om det blir Agneta och Casper som fortsätter. I skrivande stund har det inte bekräftats att duon får en tredje säsong ihop.

Casper Janebrinks ovisshet efter bebisens födsel

Inom cirka en månad väntar Casper och flickvännen Therese Andersson, 33, bli föräldrar. Det är i september som Therese är beräknad att föda parets första gemensamma barn.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa Casper till Expressen när bebisbeskedet offentliggjordes.

Sanna Nielsens lycka över familjelivet – egna orden om mammarollen: ”Magiskt”

Se klippet här!

Men även om det sker stora saker i privatlivet med en nyfödd hemma så har Casper en fullspäckad höst med Arvingarna. Bandet har nämligen fullbokat med spelningar i kalendern.

Om Casper väntas ta ut någon föräldraledighet återstår helt enkelt att se. När Hänt frågar honom om tankarna kring att vara ledig nästa sommar och därmed inte kunna leda Bingolotto sommarkväll, så delar han med sig av ett ödesbesked.

Får vi se dig i Sommarbingot även nästa år eller krockar det kanske med föräldraledighet?

– Vet inte ännu, skriver Casper till Hänt.

Det verkar helt enkelt inte som att planen för vem som är hemma med bebisen när är satt i nuläget. Men vi önskar Casper och Therese all lycka med sin bebis när tiden väl är kommen!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN