LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lars "Lasseman" Larssons framtidsbesked för Arvingarna – efter succén

30 jul, 2022 
LASSEMAN, ARVINGARNA
Lars "Lasseman" Larsson är en av de fyra medlemmarna i Arvingarna.
Bandet har haft enorma framgångar under årens lopp.
Nu berättar Lasseman om Arvingarnas framtidsplaner.
– Vi kom med idéen i höstas, säger han.
Annons
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

Lars "Lasseman" Larsson, 50, är en av de fyra medlemmarna i det populära dansbandet Arvingarna.

De senaste åren har bandet haft enorma framgångar. Enligt Lasseman började allt år 2019 med mello-bidraget I do.

– Vi är nog större nu än vad vi var på 90-talet och som det känns nu kommer vi hålla på i evigheter, säger han till Aftonbladet.

Lasseman om tv-programmet Arvingarnas sommar

Under våren och sommaren har vi kunnat se Arvingarna i deras egna tv-program Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan, vilket är ett mycket uppskattat program av tittarna.

I programmet bjuds tittarna på härlig sång, god mat och intressanta gäster som blir hembjudna till Lassemans altan. Oftast måste de även delta i en femkamp där de möter medlemmarna i Arvingarna.

Annons

Nu berättar Lasseman om hur det känns att det sista avsnittet av Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan har sänts.

– För det första känns det jättekul att vi fick chansen att göra det. Det har varit en dröm för oss i ”Arvingarna” i ganska många år och vi fick också vara delaktiga i vad som skulle ske i programmet och vad vi ville göra, säger Lasseman till Aftonbladet.

Nu är däremot huset sålt, där Lassemans altan traditionellt sett har spelats in. Men dörren för fler säsonger på den klassiska verandan är faktiskt inte helt stängd. Än idag har Lasseman och hans fru Therese Larsson, 47, en god relation med de nya ägarna.

– Vi berättade ju för dem att såhär är läget, vi kommer ha en tv-inspelning här i trädgården. Det var de fullt nöjda med och de har faktiskt sagt att om det skulle bli igen och vi inte hittar någon annanstans att vara, eller om vi inte har möjlighet att vara hos oss så får vi absolut vara där igen, har Therese tidigare sagt till Hänt.

Annons

Arvingarnas framtidsplaner – efter succén

Om det blir en till säsong av Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan är fortfarande oklart, men Arvingarna har tidigare berättat för Aftonbladet att de hoppas på det.

Men till hösten börjar något helt annat. Arvingarna drar nämligen igång sin krogshow I love Arvingarna på Kajskjul 8 i Göteborg.

– Vi kom med idéen i höstas. Vi ska spegla allt ur fansens perspektiv och hur de har sett på våra grejer och vår musik. Vi har med en tjej som är lite yngre och en som är lite äldre, säger Lasseman och fortsätter:

– Man ska få se det från tonårsrummet när hon var barn, när hon själv sedan får barn som också börjar gilla Arvingarna. Vi har intervjuat en del fans och de har berättat vad de känt för vissa låtar. Det känns som ett kul grepp, säger han till Aftonbladet.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons