ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagges dom efter flytten till slottet: ”Inte imponerad”

30 jul, 2022 
Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge är igång med flytten till drömslottet från 1600-talet på Ekerö. Men Johanna var mindre imponerad över flytten vilket hon berättar för Hänt.
Annons
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med AndersBrand logo
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Anders Bagge, 54, och hustrun Johanna Lind Bagge, 50, är ett mycket omtalat och folkkärt kändispar som synd ofta i rampljuset.

Anders är känd från idol-juryn och tidigare i år gjorde han även egen sång-karriär i Melodifestivalen, och dessförinnan i Masked singer där han gjorde succén som Sjöbjörnen.

Slottet på Ekerö – 40 miljoner kronor

Johanna och Anders träffades för många år sedan, redan när hon var gift med sin tidigare ex-make Djon Clausen och tillsammans har de sonen Daniel, 22.

Anders var mycket intresserad av Johanna och bjöd genast ut henne efter skilsmässan med ex-maken, vilket Johanna tidigare har berättat i podcasten Bathinas skilda möten.

Och resten är historia, paret har varit gifta sen den 25 augusti år 2018 och idag lever de tillsammans på en gård med deras hundar.

Annons

Men gården är snart ett minne blott för paret då de ska flytta till ett slott från 1600-talet. Slottet ligger på Ekerö och kostar runt 40 miljoner kronor och kvadratmeterytan är runt 1500.

Tidigare i en intervju med Hänt berättade Anders om förväntningarna.

– Det känns jättespännande. Det kommer bli vårt första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa Anders tidigare till Hänt.

Om flytten till slottet: ”Inte imponerad”

I en intervju med Hänt berättade Johanna om att flyttlasset är igång för fullt och att hon åker med flyttlådor fram och tillbaka. Paret har inte bestämt sig ännu vad de ska göra med gården, om de ens säljer gården är osäkert, de kanske bara hyr ut den.

– Vi kommer först hyra slottet och sen eventuellt köpa det.

Trots det mäktiga slottet är inte Johanna lika imponerad över flytten som Anders är.

– Det kommer bli fantastiskt, men det är väldigt mycket jobb. Först ska en stor hundgård byggas och sen kommer vi behöva anställa en trädgårdsmästare.

Hon fortsätter:

– Mycket jobb med slottet, jag har bott på flera stora gårdar tidigare så jag är inte så imponerad av slottet, avslutar Johanna med i en intervju med Hänt.

FOTO: YOUTUBE

Annons