LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Första bilderna på Anders Bagges slott – hit flyttar TV4-profilen

08 jun, 2022 
Sofia Sundqvist
Anders Bagge och hustrun Johanna har köpt en ny bostad, och inte vilken som helst – utan ett slott. Se bilderna på den lyxiga bostaden här!
Annons
Anders Bagge och Johanna Lind Bagges kärlekssagaBrand logo
Anders Bagge och Johanna Lind Bagges kärlekssaga

Artisten och programledaren Anders Bagge gifte sig 2018 med Johanna Lind Bagge, 50. Tillsammans bor makarna i en 1100 kvadratmeter stor villa på Ekerö, som Johanna flyttade in i till Anders efter att de blivit ett par.

Vi har fått hänga med och se hur makarna Bagge bor i flera i tv-program som Idol, Tillsammans med Strömstedts och Cirkus Bagge. Men nu ska de två äntligen flytta ihop i ett nytt hem tillsammans från start.

Eller nytt och nytt – det är nämligen ett gammalt slott som makarna snart ska flytta in i, tillsammans med sina fem hundar.

Annons

– Det känns jättespännande. Det kommer bli vår första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, säger Anders till Hänt.

Anledningen bakom flytten

Makarna träffades för första gången redan för 20 år sedan på en middag. Då hände det inget mellan paret. Men när Anders senare fått höra att Johanna blivit singel ska han ha skickat ett sms utan dold agenda och frågat rakt ut:

”Ska vi ta en fika eller gifta oss direkt?”

När Johanna för några år sedan flyttade in i Anders villa i Ekerö var det kaotiskt i hemmet, och med hjälp av henne har det blivit mer ordning och reda runt, berättar Johanna in en intervju med Expressen:

– När jag flyttade hit var det som att bo i en rondell. Det var folk överallt, grejer och olika saker som hände hela tiden i hela huset. För mig är ett hem ett hem. Jag vill känna lugn och ladda batterierna. Så jag delade huset i två sektioner, ett för verksamheten och en privat del. Då Anders har adhd är det viktigt med ordning, struktur, balans och harmoni. Det behöver också hundarna.

Annons

Anledningen till att paret flyttar från sin mäktiga villa beror på att de vill ha något gemensamt. Anders hade trots allt ägt den tidigare villan i många år, berättar han till Hänt:

– Nu sätter vi nyckeln i dörren till något gemensamt för det här huset har jag haft i 16 år. Det är det som är anledningen, säger han.

Det blir spännande att se hur makarna Bagge kommer att inreda sitt nya drömhem tillsammans!

Här ser ni de första bilderna på makarna Bagges slott!

Rastaborgs slott.
En mysig öppen kamin i allrummet.
Slottet ligger med närhet till djur och natur.
Ett mäktigt vardagsrum med mycket ljusinsläpp.
Den trevliga hallen.

FOTO: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Annons