ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Bagge avslöjar: Därför bor inte Johannas son Daniel i slottet

07 jun, 2022 
Anders Bagge, Johanna Lind Bagge och Daniel
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge flyttar till Rastaborgs slott.
Men någon som inte blir en del av det nya boendet är Johannas son Daniel – som hon har sedan en tidigare relation.
För Hänt berättar nu Anders sanningen bakom beslutet för bonussonen.
– Han är precis som sin mamma, säger TV4-profilen.
Annons
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"Brand logo
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"

Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, bryter upp från villan på Ekerö och flyttar nu in i ett slott. Det var i en intervju med Hänt som Anders avslöjade den glädjande nyheten.

– Vi flyttar! Det känns jättespännande. Det kommer bli vår första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa då Anders till Hänt.

Johanna har dessutom berättat på sin blogg att det är till Rastaborgs slott som flyttlasset går. Anledningen till flytten är att paret vill ha någonting tillsammans.

– Nu sätter vi nyckeln i dörren till något gemensamt för det här huset har jag haft i 16 år, sa han till Hänt i samband med att nyheten avslöjades.

Därför flyttar inte bonussonen Daniel med till slottet

Anders och Johanna har inga gemensamma barn men Johanna har sonen Daniel, 22, sedan en tidigare relation med exet Djon Claussen, 68. Men även om makarna Bagge nu bosätter sig på ett stort slott så kommer inte Johannas son att flytta med. Anledningen berättar Anders om i en intervju med Hänt.

Annons

– Nej, han pluggar där nere. Han bor nere hos sin pappa och han studerar ju. Han har faktiskt aldrig bott här, utan han har alltid bott med sin pappa, säger Anders till Hänt och fortsätter:

– Han var så pass stor när vi träffades och så har han gått på massa gymnasium så.

Verkliga relationen mellan Anders och Daniel

Även om de aldrig har bott under samma tak menar Anders att han och bonussonen har en fin relation till varandra.

– Det är en superkille men han är precis som sin mamma. Han pluggar, spelar tennis och det är fullt upp. Han är en otroligt fin kille, har ärvt mycket fint, säger Anders.

Foto: Instagram/TT

Annons