ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge flyttar till ett slott – egna orden

03 jun, 2022 
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge kände för förändring.
För Hänt avslöjar nu Anders att paret flyttar och det nya hemmet är inget mindre än ett slott.
– Det kommer bli vårat första gemensamma hem, säger Anders i en intervju med Hänt.
Annons
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"Brand logo
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"

Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, har sedan de flyttade ihop levt tillsammans i en 1100 kvadratmeter stor villa på Ekerö. Vi har till och med fått hänga med inne hos makarna Bagge både i tv-program som Idol, Tillsammans med Strömstedts och Cirkus Bagge.

Anders Bagge med villan bakom sig. Foto: TT

Anders och Johanna Bagge flyttar till nytt hem

Men på senaste har Johanna hintat om att paret ska flytta ifrån sitt stora hus.

”Nu ska det boas. Älskart. Håller på i mitt huvud att skapa miljöer i det nya boendet. Nya miljöer kan man skapa med befintliga möbler bara man vågar flytta om lite då och då”, har Johanna bland annat skrivit på Instagram.

Annons

Detta har fått följarna förvirrade då de inte helt förstått om Johanna menat att paret inte ska bo kvar i sin fina villa. Många frågor har ställts i Johannas kommentarsfält men dessa har lämnats obesvarade.

I en intervju med Hänt berättar nu Anders Bagge hur det egentligen ligger till – och ja, paret Bagge har skaffat sig ett nytt hem.

– Vi flyttar! Det känns jättespännande. Det kommer bli vår första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, säger Anders till Hänt.

Den nya bostaden ligger relativt nära parets tidigare hem, iallafall fågelvägen.

– Om jag tar båten över tar det tre minuter men om jag åker med bilen tar det mellan 25-30 minuter från där vi bor nu.

Därför bryter Johanna och Anders upp från tidigare villan

Anledningen bakom beslutet att flytta menar Anders beror på att paret vill ha något tillsammans.

– Nu sätter vi nyckeln i dörren till något gemensamt för det här huset har jag haft i 16 år. Det är det som är anledningen, säger han.

Annons

Parets hjärteprojekt Hunden i Centrum får en helt egen byggnad och dessutom finns stora ytor för att hålla event och föreläsningar.

– Jag och Johanna jobbar typ sju dagar i veckan för att vi tycker det är så kul. Och vi klarar av det för att vi alltid är nära varandra, det hade aldrig fungerat om Johanna var inne i stan sju dagar i veckan dygnet runt. Men vi tycker om att ha saker att göra och det passar oss.

Än så länge flyttlasset inte gått men enligt Anders är det hela på gång.

– Vi håller på och ska börja nu i helgen att åka över. Problemet är ju att man har samlat på sig en del grejer när man är 54 år och har ett korpbeteende. Jag samlar på mig allting och säljer ingenting så vi har inte hunnit. Men i helgen ska vi för första gången laga vår första middag och sova vår första natt, säger Anders.

Första bilderna på nya hemmet – Rastaborgs Slott

Johanna har även kommenterat flytten på sin blogg, där hon berättar att det är ett slott som blir makarnas nya hem.

”Vi flyttar alltså till Rastaborgs Slott som även har två flygelbyggnader vid sidan samt en grindstuga”, skriver Johanna och visar bilder på den pampiga byggnaden.

Annons