Johanna Lind Bagges son har vuxit upp – så ser Daniel ut idag

Johanna Lind Bagge

Innan Johanna Lind Bagge fann kärleken i Anders Bagge var hon tillsammans med Djon Claussen.
Från den tidigare relationen har Johanna ett barn – så här ser sonen Daniel ut idag!
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Slå på ljud

Johanna Lind Bagge, 48, och Anders Bagge, 52, hade känt varandra i över 16 år innan de till slut blev upp över öronen förälskade i varandra. Det var under ett sommarbröllop 2018 som paret blev äkta makar.

Anders och Johanna Bagge

Foto: Patrik Österberg/TT

Tillsammans har Anders och Johanna gjort mycket, bland annat har de haft en egen realityserie –Cirkus Bagge. Där fick tittarna ta del av deras vardag och hänga med hemma hos paret.

Makarna har även varit öppna med att de velat skaffa barn ihop. Johanna och Anders hade tidigare planer på att åka till Danmark för att göra en insemination. Men paret gav sedan upp gravidkampen och berättade att det inte blir några gemensamma barn för deras del.

När Anders medverkade i Carola Häggkvists program Carolas Advent i slutet på förra året berättade han om sorgen över den ofrivillig barnlösheten.

– Det finns väl ingenting jag hellre hade önskat än att ha haft egna barn, men nu är jag 52 snart och nu får det bli djur resten av mitt liv, sa Anders Bagge då i programmet.

Anders relation till bonussonen

Johanna har däremot en son sedan tidigare. Tillsammans med exet Djon Claussen fick hon nämligen ett barn – sonen Daniel. Tillsammans med sina föräldrar har Daniel synts en hel del på röda mattan under årens gång.

Johanna Lind och sonen Daniel

Johanna Lind Bagge med exet Djon och sonen Daniel. Foto: Cecilia Liljeton/TT

Johanna har tidigare berättat att Anders och sonen Daniel kom bra överrens redan första gången de träffades.

– Första gången vi träffades var på en middag hemma hos Anders tillsammans med några andra vänner. Jag var då gift och hade med mig min lilla son Daniel. Jag minns att det var något speciellt med Anders eftersom han direkt dök ner på golvet och lekte med Daniel medan alla andra vuxna satt och åt middag. Jag insåg att han är en person med ett stort hjärta – och så känner jag även idag. Vi fortsatte ha kontakt efter det där mötet men har under alla år bara umgåtts på ett vänskapligt plan, sa Johanna till tidningen Hemtrevligt när hon förklarade hur hon och Anders träffades.

Så ser sonen Daniel ut idag

Idag har Daniel hunnit bli hela 20 år gammal. Även om han inte längre syns i rampljuset under premiärer eller offentliga tillställningar så dyker han då och då upp på mamma Johannas sociala medier. När sonen fyllde år i februari delade Johanna med sig av ett helt bildspel på Daniel.

Du var med mig överallt och satt på höften vart jag än gick när du var liten. Det var du och jag genom allt och överallt och är det fortfarande även om du är stora killen nu”, skrev hon till bilderna.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Krister Larsson / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN