LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge om att bli lämnad av kärleken Korosh: ”Vi har grälat”

06 sep, 2022 
LAILA BAGGE, KOROSH KANANIAN
Laila Bagge och hennes kärlek Korosh Kananian har varit ett par de senaste åtta åren. Än idag sprudlar kärleken mellan paret men trots det så finns en rädsla hos Laila.
– Jag är rädd för att bli lämnad, säger hon till Amelia.
Annons
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännenBrand logo
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

Laila Bagge, 49, och Korosh Kananian, 32, har varit ett par i åtta år och kärleken sprudlar mellan paret. Idag är paret sambos och bor i en villa på Lidingö tillsammans med sönerna Liam Pitts, 19, och Kit Wahlgren, 11, som Laila har från tidigare relationer.

Laila har tidigare berättat för Hänt om hur hon träffade Korosh. På den tiden satt hon fortfarande i Idol-juryn. Det hade precis varit Idol-final och Laila ville egentligen bara hem. Men en vän tyckte inte alls att det var en bra idé, utan insisterade på att hon behövde komma ut en sväng.

Laila Bagges kärlekssaga med Korosh Kananian

Trots att Laila inte alls kände för att följa med, gick hon till slut med på att vara där en stund.

Annons

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du?, har Laila berättat för Hänt.

Sedan dess har mycket hänt och än idag blomstrar kärleken för paret. För några veckor sedan drog paret igång en renovering, som tyvärr har kommit med flera bakslag.

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, berättade Laila för Hänt.

Laila Bagges rädsla med pojkvännen Korosh

Även hantverkarna konstaterade att huset är bland det värsta de sett.

– Jag började med att fråga ”Är detta huset det värsta du sett?” och han säger ”nej, det är det inte”. Och nu för en dag sedan sa han ”Laila, nu är det det värsta huset jag sett. Så här många fel på ett hus har jag aldrig varit med om”. Så det är ju ett jäkla fuskbygge, tråkigt nog, sa Laila till Hänt.

Annons

I en ny intervju med Amelia berättar Laila att det fortfarande är trubbel med allt som har med huset att göra. Men hon berättar också om en rädsla som hon har när det gäller förhållandet med Korosh.

– Jag är rädd för att bli lämnad. Det beror på att min pappa inte fanns där när jag växte upp. Så för mig blir en vanlig meningsskiljaktighet skrämmande, jag är hela tiden rädd att Korosh ska lämna mig.

Hon fortsätter med att berätta hur han brukar lugna henne efter att de bråkat.

– Nu när han vet det kan han säga: ”Nu behöver jag ta en liten paus, men jag älskar dig.” Så att jag slipper katastroftankar om vi har grälat, eller bara tycker olika, berättar Laila för tidningen.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT,

Annons