LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jocke och Jonna Lundell flyttar – efter miljonrenoveringen av lyxvillan

06 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Paret Lundell
Joakim och Jonna Lundell har renoverat sin lyxvilla i flera års tid.
Men nu avslöjar paret att de flyttar trots renovering.
– Det kommer inte vara möjligt att bo här, säger Joakim i en vlogg.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Youtube-profilerna Jonna Lundell, 28, och Joakim Lundell, 37, är ett av Sveriges största influencerpar. Tillsammans har de två barn, som heter Lunabelle, 3, och Lionel Lundell, 1.

På sociala medier delar paret med sig av sin vardag med bilder på allt ifrån barnen och vänner, men även olika tävlingar och samarbeten.

Paret har även en Instagram där det publiceras bilder på huset och deras vision av bygget. Tillsammans har paret planer på att bygga en hel del olika saker. Bland annat är ett spa planerat i drömhuset. Jocke berättar i deras senaste vlogg att det kommer krävas mycket för att få klart spat.

– Det är mycket som ska göras, mycket planering.

Men nu har det hela tagit en stor vändning! Efter allt arbete som lagts ner på huset i Norrköping berättar paret att huset inte längre är beboeligt.

Annons

Paret Lundells påkostade renovering av huset i Norrköping

Det är minst sagt en vändning att familjen flyttar. Efter en massa höga kostnader från renoveringar till husköpet i sig, kan man verkligen fråga sig varför de nu ska flytta. Från bara 2017-2020 har renoveringen av deras drömhus kostat runt 10 miljoner och beloppet stiger, skriver Aftonbladet.

Det är verkligen inga små summor som lagts ner på villan, bara köpet av huset värderades att ligga på 8,7 miljoner, berättar Joakim på Facebook.

Så om makarna nu har lagt ner så mycket pengar på renoveringen, hur kommer det sig att de nu väljer att flytta från den otroliga villan?

Därför flyttar paret Lundell från huset – Joakims ord om beslutet

I en ny vlogg på Youtube berättar Joakim nu att paret kommer flytta. Anledningen sägs vara att huset inte går att bo i medan renoveringen av nedervåningen pågår. Mer specifikt är det köket som ska göras om då paret tycker att det är för vitt och opersonligt.

– Det kommer inte vara möjligt att bo här med två små barn, berättar Joakim.

På grund av renoveringen beskriver Joakim att de nu vill bo någonstans där de inte ständigt är omringade av damm.

– Att vakna upp och sova någonstans där det inte är damm och bygg, det tycker jag att vi förtjänar.

Paret har inte gått ut med vart de kommer bo under tiden. Husvagnen som blev färdigrenoverad i somras kanske kommer till användning. Dock är detta bara något man kan spekulera i för tillfället.

FOTO: Youtube

Annons