ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

TV4-tittarnas ilska efter finalen i Robinson – rasar efter upptäckten: ”Hur kan..?!”

31 maj, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Robinson-finalen är nu avgjord. Filip tog hem Robinson-statyetten när han besegrade Jessica i den berömda plankan. Men på Instagram rasar nu tittarna efter upptäckten.
Annons
Så ska Robinson-Filip spendera vinstpengarnaBrand logo
Så ska Robinson-Filip spendera vinstpengarna

Finalavsnittet av Robinson innehöll mycket dramatik. Det började med ett öråd där fyra tidigare deltävlingar fick komma tillbaka och rösta på vem de ville ha i finalen. Desirée Renfors åkte ut efter att inte ha fått en enda röst, vilket gjorde att Henrik Appelgren, 45, Filip Johansson, 30, och Jessica Jonasson, 40, återstod i finalen.

Förra årets final var mellan tre tävlande där de skulle klara en lång hinderbana med många moment för att vinna. Det här året valde dock produktionen att dela upp finalen i två moment. De tre som var kvar tävlade i en eldtävling för att bestämma vilka två som skulle ställas mot varandra i sista tävlingen. Ett beslut som inte togs emot väl av tittarna.

Fusket i Robinson-finalen får tittarna att se rött

Det blev en jämn kamp mellan deltagarna i eldtävlingen. De skulle göra upp en eld och bränna sönder ett rep som hängde över brasan. Henrik fick upp sin eld direkt och såg ut att ligga långt före de andra i tävlingen. Jessica och Filip kom ikapp senare och Jessica lyckades bränna av repet snabbast.

Annons

– Jag fattade ingenting. Men sedan märker jag ju då att Jessica blir klar, och jag kände att jag inte kan göra så mycket mer. Jag vill inte stressa, ville bara hålla igång den hela tiden, säger Henrik till Hänt.

Det fanns bara en plats kvar till finalen och bådas rep brann för fullt. Till slut gick Filips rep av och han stod som andra finalist i Robinson. Men tittarna rasade över en detalj, det såg nämligen ut som att Filip rört repet med pinnar.

Hur gick eldtävlingen till egentligen. Fick man hjälpa till att ha av snöret med hjälp av pinnarna? Som några gjorde. Borde blivit diskade!!”, skrev en person på Robinsons Instagram.

Han la ju en pinne som rörde ju snöret på eldkampen. Lite fusk ändå”, skrev en annan.

Både Jessica och Filip fuskade vid eldningen och petade på snöret. Att vinna på fusk gör inte en till en värdig vinnare i mina ögon...”, skrev en tredje.

Finalen i Robinson totalsågas av tittarna

Men det var inte bara fusket som kritiserades. Efter eldtävling tävlade Jessica och Filip i den berömda plankan, vilket även det fick tittarna att rasa.

Riktigt tråkig final och riktigt dåligt av produktionen! Hur kan det avgöras i plankan? Besviken…”, skrev bland annat en tittare.

Hade ni inte råd med en hinderbana?”, skrev en annan.

ASSÅ HUUUUUUR KAN DET AVGÖRAS I PLANKAN???????? URSÄKTA”, skrev en tredje.

Filip stod stadigast på plankan och efter att Jessica föll i vattnet för andra gången kunde han lyfta Robinson-statyetten som vinnare av Robinson 2022.

FOTO: TV4

Annons