Robinson-deltagarna stoppades från finalfesten – ilskan mot TV4

ROBINSON 2022
Exklusivt

Nu står det klart: Filip Johansson är vinnaren av Robinson 2022! Efter 40 dagar på en öde ö var detta givetvis något som deltagarna ville fira med en fest! TV4 hade en fest, men Robinson-deltagarna fick inte komma.
– Det var bisarrt, säger Jessica till Hänt.
0:41

Efter reklamen: Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”

(0:41)

Slå på ljud

Robinson 2022 är slut för den här gången och det är ingen mindre än Filip Johansson, 31, som kammar hem den ärofyllda vinsten!

I år blir det lite special när det kommer till Robinson och alla fans där ute behöver inte vänta för länge. Redan i höst kommer det nämligen en ny säsong av den folkkära dokusåpan, då TV4 spelade in dubbelt på grund av en situation med en programledare.

I höst blir det Elitstyrkans hemligheter-programledaren Petra Malm, 45, som styr skutan i Robinson och redan nu kan alltså nedräkningen börja!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Johansson vinner Robinson 2022 – portades från firandet

Men vårsäsongens Robinson är nu avgjord och tittarfavoriten Filip fick lyfta den åtråvärda statyetten efter en duell på plankan mot Jessica Jonasson, 40. Inför finaldagen hade deltagarna befunnit sig på Robinson-ön i hela 40 dagar och något som många längtade efter var lite fest och härlig stämning.

Men så blev det inte för årets finalister. Nu berättar Jessica och Henrik om den stora besvikelsen.

– Det var ju såhär att när vi kom ut så blev vi körda till hotellet. Väl på hotellet fick vi en pizzakartong. En kall pizza. Sen hade de inte riktigt tid för oss längre, för de deltagar-ansvariga skulle iväg till en fest, förklarar Jessica för Hänt.

– De hade en väldigt stor finalfest. Vi var inte bjudna, någon av oss, säger Jessica.

Exklusivt
Robert Wells om SVT:s bluff med Så ska det låta

Därför fick inte Robinson-deltagarna komma på finalfesten

Även finalisten Henrik Appelberg, 45, berättar om situationen.

– Den här berömda festen som var på kvällen, den var vi inte inbjudna till. Det tyckte vi allihopa var väldigt konstigt.

Vilka var festen för? Och varför var ni inte bjudna?

– Det var ju för produktionen som det var. Så vi fick en varsin hämt-pizza och två flaskor prosecco typ levererade till rummet. Stackars Filip och Jessica hade ju sina synkar kvar, så när de kom tillbaka var de där pizzorna kalla för länge sedan, säger Henrik till Hänt.

Det hela slutade med att deltagarna gick och åt på restaurang på egen hand istället och Filip tog notan. Men på väg till restaurangen var de tvungna att gå förbi TV4:s fest.

– Så då gick vi förbi här festen som de hade, så det var väldigt intressant att stå på andra sidan av ett staket och kolla liksom på hur folk hade fest och så stod vi och fick kall pizza liksom, det var ”grattis Robinson är slut”. Det var bisarrt, väldigt bisarrt kändes det, säger Jessica till Hänt.

– Vi gick förbi deras fest. Nej men det kan man ju tycka vad man vill om, men det klart att vi funderade på vad som hände där, tillägger Henrik.

Robinson-Mattias avslöjar – därför stoppades han av produktionen

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!