Robinson-Filips lycka med flickvännen – nu berättar han om nytillskottet: ”En familj”

Robinson-Filip
Exklusivt

Vinsten i Robinson 2022 kammade Filip Johansson hem. För Hänt avslöjar Filip nu flyttplanerna och den stora familjelyckan med flickvännen Sonja.
0:41

Efter reklamen: Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”

(0:41)

Slå på ljud

Årets Robinson-statyett fick Filip Johansson, 31, till slut lyfta över huvudet efter veckor i vildmarken. Den som vinner Robinson vinner inte bara äran, utan även en vinstsumma på 500 000 kronor!

Årets final blev lite annorlunda än vad tidigare säsonger har varit. Tidigare har det nämligen varit en hinderbana som deltagarna gör upp i och den som klarar det snabbast koras till vinnare.

Men i år blev det en duell i plankan där Filip stod stadigt mot Jessica Jonasson, 40, i den sista tävlingen.

Filips liv med flickvännen efter Robinson 2022

Nu är den äventyrliga vardagen över för deltagarna i Robinson, men för Hänt berättar Filip att spänningen inte stannar där för honom.

– Jag lever äventyrligt. Är borta flera månader ibland, väldigt flyktigt och vagabondaktigt. Ibland glömmer jag bort vad hon lever i skuggan av. Hon kör ju sitt race, men det blir ju som ett klassiskt distansförhållandet, säger Filip och fortsätter:

– Men ja, vi har pratat om att jobba mer mot att hitta en spänning i vardagen. Hon ska flytta norröver nu och troligtvis kommer jag att följa henne dit. Lappland då. Där har jag jobbat för två år sedan och där mådde jag bra.

Och det är inte det enda nya i parets vardag!

Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

Se klippet här!

Stora steget i relationen – den stora familjelyckan

I programmet fick vi se när Filip fick brev från flickvännen Sonja, i brevet skrev hon bland annat att hon ville starta ett liv tillsammans. Nu har paret tagit nästa steg i relationen och bildat en liten familj!

– Hon har skaffat hund också. Det skrev hon i brevet ”En lurvig vän”, så det är nice också. Det känns lite som att vi har en familj. En blandras som heter Taika, det betyder ”magi” på finska.

Och på Instagram visar Filip upp det två nya tillskotten – Taika och Robinson-statyetten!

FOTO: INSTAGRAM, TV4

SENASTE NYTT!