Filip Lamprecht lämnar Sverige – bilderna från mystiska resan

Filip Lamprecht

Filip Lamprecht är på semester. Och det är inte vilken semester som helst, han har redan hunnit vara i två olika länder och med mamma Kristin Kaspersen blev det riktigt lyxigt. Nu är han utomlands igen!

Filip Lamprecht, 24, blev en riktigt folkkär person efter att han fångade svenska folkets hjärtan i Let's dance 2021. Tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25, gick han faktiskt och vann hela tävlingen till slut.

Däremot var det inte helt lätt för Filip på det privata planet. Förhållandet med Peg Parnevik, 25, fick sig en rejäl smäll efter diverse spekulationer och Peg som fick stå ut med mycket hat från pojkvännens fans.

Dessutom upplevde Peg att TV4 skämtade på hennes bekostnad. Det hela tog hårt på Filip, men också på Peg och Filip har tidigare berättat om den tuffa tiden.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, sa han då i P4 Extra.

Peg och Filip har gjort slut

Idag har Filip och Peg valt att gå skilda vägar, även om de alltid kommer vara vänner och älska varandra. Detta är något som Peg berättat om i sin podcast Pillowtalk med Peg och Penny.

– Det är inte förrän nu, senaste veckorna som vi har kunnat bli vänner på riktigt. Så då skrev jag till honom och ba "hej, jag insåg att vi har inte sagt tack till varandra, tack för alla minnen och tack för allt vi gått igenom, det har blivit knas men jag vill liksom honor det vi hade och jag vill säga tack" och liksom "du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv, för jag vill det", sa hon då i podden.

Efter Let's dance fick Filip tid för återhämtning och i Nyhetsmorgon berättade han att han lämnar Stockholm för att kunna varva ner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprechts resor – lämnar Sverige

Sedan dess har nedvarvningen fortsatt för fulla muggar och Filip har synts till i Järvsö bland annat. Och det var inte vilka som helst som följde med på återhämtningsresan – danspartnern Linn var med och även vännen Keyyo, 24, var på plats.

Och resandet har fortsatt för Filips del. Tillsammans med mamma Kristin Kaspersen, 51, och lillebror Leon Fahlén, 17, bar det av till sönernas morfar i Norge. De tre åkte över med en lyxig husbil och Filip berättade då om resan.

Efter det har trion synts till på ytterligare en ort, nämligen Toscana i Italien, och av bilderna att döma verkar de ha haft det allt annat än dåligt.

Och nu kan Filip meddela i ett inlägg på hans Insta-story att han snart är tillbaka i de varmare breddgraderna igen! Än så länge är det oklart vilka han reser med denna gång.

Filip Lamprecht insta
Foto: Instagram

Bilden som Filip har lagt upp är en ledtråd om att han är på väg tillbaka till lite soligare väder. I skrivande stund befinner han sig på ett tåg genom centrala Europa.

Filip Lamprecht Instagram
Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: FOKUS Fansenss skarpa ord till Arvingarna i Allsång på Skansen

LÄS OCKSÅ: GRAVIDLYCKA! Paris Hilton är gravid – väntar tvillingar

FOTO: TT

SENASTE NYTT!