Farmen-Niklas om relationen till de andra deltagarna idag: ”Idiot”

Farmen 2022.

Farmen-Niklas är en av storfavoriterna bland årets deltagare i tv-programmet Farmen 2022.
Men säsongen har färgats av en hel del drama och dispyter.
Nu avslöjar Niklas sanningen om hur relationen till de andra ser ut idag.
0:49

Efter reklamen: Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen

(0:49)

Ännu en rafflande säsong av Farmen engagerar svenska folket. Farmen 2022 har visat sig vara en dramafylld och spännande säsong.

Farmen-Niklas, alltså deltagaren Niklas Johansson, 29, är favorittippad av tittarna att vinna Farmen 2022. Vad säger han själv om det?

– Jag såg faktiskt, det var någon sådan här fanpage på Facebook. Där gjorde de en omröstning om vem som skulle vinna, vem som var mest värdig och vem de tyckte om. Det blev utklassning!, sade Niklas till Hänt nyligen.

Exklusivt
Bingolotto-kollegans avslöjande – Ingvars sista tid i livet

Dramatiken inne på Farmen 2022 – därför var Farmen-Niklas inblandad

Men tillvaron på Farmen 2022 är definitivt kantad av en hel del dispyter och meningsskiljaktigheter. Här är några av de dramatiska tillfällena då Niklas var inblandad.

1. Farmen-Niklas till sjukhus

Om vi börjar i kronologisk ordning så kan vi ju inte låta bli att nämna den dramatik som florerade kring Niklas redan första dagen inne på Farmen. Han lyckades nämligen sätt yxan i smalbenet och blev så rejält tilltufsad att han var tvungen att åka direkt till sjukhus.

Ja, tekniskt sätt så var han ju faktiskt den första deltagaren att lämna Farmen. Men allt gick bra och Niklas återhämtade sig från skadan inne på gården.

2. Josefine Ahlin lämnade Farmen 2022 – Niklas i tårar

Han återhämtade sig faktiskt så pass mycket att han vann den första torpkampen. Han och deltagaren Josefine Ahlin, 24, fick åka till Torpet för att tävla om amuletter.

Niklas och Josefine blev tajta under tiden på Torpet. Något som ledde upp till starka känslor för Niklas när Josefine tvingades avbryta tävlingen på grund av hälsoskäl.

– För det första så trodde man väl innan Farmen att man inte skulle kunna känna så starkt för någon där inne. Men med tanke på att jag och Jossan fick så starkt band när vi var på Torpet så blev det ju skittufft alltså, sade Niklas till Hänt om Josefines avsked.

Niklas tårar i tv efter beskedet om att hans vän Josefine inte kommer tillbaka till Farmen 2022.

Niklas tårar i tv efter beskedet om att hans vän Josefine inte kommer tillbaka till Farmen 2022.

FOTO: TV4
Tittarnas kritik efter Tildes beteende i Efter fem: ”Inte lämpligt”

3. Monika Ostrowska sårad – Niklas ber om ursäkt

Efter det att deltagaren Michaela Jankulicova, 25, åkte ut i tinget utsåg hon Niklas till storbonde. Under den veckan gjorde en ny deltagare entré på Farmen, nämligen Monika Ostrowska, 39, och hennes hund Ivy.

Men varken Monika eller Ivy fick ett särskilt varmt välkomnande till Farmen och i scener från bortklippt material, som TV4 delat på sin Facebook-sida, ser vi hur Monika bryter ihop i en tårfylld utläggning om hur dåligt hon mått första tiden.

Niklas backar Monika, men kritiseras sedan av de andra deltagarna för att inte ha tagit sitt ansvar som storbonde och presenterat Monika för gruppen. Kritiken får Niklas att rikta en ursäkt till Monika. Ursäkten tas emot väl.

Farmen-Niklas avslöjar sanningen om relationen till de andra idag

Så hur ser det ut idag då, utanför Farmen och efter alla dispyter? Niklas svarar nu på den frågan i ett inlägg på Instagram.

Olika personligheter och otroligt tuffa veckor mentalt. Ingen av oss har idag något otalt med någon och så kommer det förbli. Vad man än tycker om personer måste man inte spy galla över någon och bete sig som en idiot. Många av deltagarna har fått ta emot elaka kommentarer från följare och där stöttar vi deltagare varandra till 100%. Det är ok att inte tycka om någon, men man beter sig”, skriver han intill en härlig gruppbild tagen i somras.

Ta hand om varandra därute så gör vi världens fasen så mycket bättre”, avslutar Niklas.

Vi kan inte annat än att hålla med den här kloka deltagaren. Hat och näthat är inte något som för oss samman!

Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönen ryter ifrån efter anklagelsen om exet Paolo Roberto

LÄS OCKSÅ: Mia Parnevik i tårar – bryter ihop efter avslöjandet om familjen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!