TV4-tittarnas kritik mot Tilde de Paulas beteende i Efter fem

Tilde de Paula, Efter fem

Under onsdagen gästade artisten Ebbot Lundberg Efter fem för att prata om sin nya dokumentär.
Men efter intervjun la TV4 upp en bild på sociala medier som har mötts av starka reaktioner.
”Inte särskilt lämpligt”, skriver en upprörd person efter upptäckten.
1:10

Efter reklamen: 7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

(1:10)

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest folkkära programledare. De senaste åren har hon synts i TV4:s aktualitetsprogram Efter fem och programmet har gjort sån succé att det till och med vunnit Kristallen.

Efter att ha varit borta ett tag är Tilde äntligen tillbaka i rutan och inga är gladare än tittarna. Men efter onsdagens intervju med stjärnan Ebbot Lundberg har hon nu mötts av stark kritik.

Ebbot Lundberg om efterfesten som spårade ur

Torbjörn "Ebbot" Lundberg har varit en av Sveriges största rockstjärnor och var en del av det legendariska bandet Union carbide production. Men trots att han heter Torbjörn så är han ju mest känd som Ebbot, i Efter fem berättar han om hur han kom på namnet.

– "Är det här bra eller dåligt?", tänkte jag. Jag tyckte inte att det var tufft eller något, men det var ändå väldigt märkligt, någon rymdkänsla över det. Och jag gillade det ändå, säger han.

Livet som rockstjärna tog honom på många äventyr och i intervjun berättar han även om en efterfest som slutade på ett minst sagt oväntat sätt.

– Klockan var fyra på morgonen och jag kom dit och tyckte att det var lite för mycket folk så jag gick upp på taket. Jag tittade mig omkring och det hände inget så jag tänkte åka hem igen, men precis när jag skulle vända mig om så brister allting och jag bara föll rätt ner, berättar han och fortsätter:

– Jag fick en chock och så vet jag att jag var lite blodig och det var gips och glassplitter och grejer.

TV4-tittarnas kritik efter nya bilden på Tilde de Paula och Ebbot

Efter samtalet med Ebbot la TV4 ut en bild på honom och Tilde på sina sociala kanaler. Men det var inte vilken bild som helst, utan en bild på när stjärnorna kramas! Detta för att fira att restriktionerna släppts.

”Nu får vi ÄNTLIGEN kramas! Missa inte Tilde och Ebbots snack! Bland annat berättar Ebbot om den sjuka rockstjärne-storyn där han ramlade genom taket. Och återuppstod som Frankensteins monster”, skrev de under bilden.

Men snabbt ramlade kommentarer från upprörda tittare in. Många menade nämligen på att släppta restriktioner inte betyder att man ska sluta vara försiktig.

”Kramas försiktigt, virusen finns kvar och belastar oss i vården. Kram från en undersköterska”, skriver bland annat en person.

”Får och får. Men inte särskilt lämpligt”, skriver en annan.

”Bara för att restriktionerna tas bort har det sunda förnuftet inte avskaffats. Du är toppen, Tilde - men som offentlig person tycker jag att du borde ta ett större ansvar och inte uppmana till att ”börja kramas”. Smittspridning är fortsatt hög och många inom vården går på knäna. Varför inte vara glad över att restriktionerna tagits bort, men fortsätta att agera med ansvar och omtanke?”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Arnolds starka reaktion efter Margaux Dietz och Jacobs återförening

LÄS OCKSÅ: Rickard Olsson bryter tystnaden om skilsmässan – nu berättar han

SENASTE NYTT!