Idol 2023 marknadsföring banner

Arnolds starka reaktion efter Margaux Dietz och Jacobs återförening

10 feb, 2022 
Margaux Dietz och Jacob
Margaux Dietz och ex-pojkvännen Jacob Liebermann har börjat umgås allt mer de senaste månaderna.
Nu berättar Youtube-profilen om sonen Arnolds förvirring efter den stora förändringen i familjen.
– Barn förstår mer än vad man tror, skriver hon på sin blogg.
Annons
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

Våren 2019 vankades det bröllop för Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermanns, 36, del. Eftersom vigseln hölls av Ebba Busch, 34, som inte är vigselförrättare, blev Margaux och Jacob aldrig äkta makar.

Kanske underlättade detta något när Margaux och Jacob bara månader senare valde att gå skilda vägar. Till en början var de båda förtegna om orsaken till uppbrottet men när Youtube-profilen gästade Bathina Philipsons, 43, podcast Bathina – en podcast 2020 avslöjande hon sanningen.

– Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, sa hon i podden.

Jacob och Margaux återförening – på resa med sonen Arnold

Sedan dess har Jacob och Margaux relation gått upp och ner. Under en lång period hade enbart kontakt i frågor gällande deras gemensamma son, Arnold, 4, men de senaste månaderna verkar det som att de har blivit vänner igen.

Annons

I december åkte de båda ner till Sydafrika tillsammans med Arnold och av bilderna att döma såg det ut som att den lilla familjen hade det väldigt trevligt ihop.

”Två separerade föräldrar som gör sitt bästa för deras underbara son”, skrev Margaux i ett inlägg om semestern.

Arnolds förvirring efter kvällen med Jacob och Margaux

Att Jacob Liebermann finns vid Margaux sida har varit extra viktigt för henne just nu. Nyligen genomgick Youtube-profilen nämligen en bröstoperation och hon är fortfarande inte helt återställd. I ett blogginlägg förklarade Margaux Dietz att hon har svårt att ta hand om Arnold själv på grund av detta.

”På fredag är det bytesdag, men jag är osäker på om jag kommer kunna ta hand om honom själv… (mamma ska resa bort). Jag får inte lyfta mer än ett mjölkpaket och har fortfarande inte ens varit utomhus sen operationen”, skrev hon då.

I veckan var Jacob hemma hos Margaux för att hjälpa till. Att se sina föräldrar ihop är något som uppenbarligen får sonen att reagera starkt. Nu berättar Margaux Dietz om situationen i familjen.

Annons

”Arnold var lite förvirrad innan nattningen över att Jacob var kvar, men vi tog ett fint samtal med honom att pappa är här för att mamma behöver hjälp”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Så snällt att han hjälpte mig när jag behövde det och man ska verkligen ska komma ihåg att barn förstår mer än vad man tror så det är så viktigt att kommunicera med dem”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons