Artikeln innehåller reklamlänkar

Se bilderna från Margaux Dietz och Jacob Liebermanns bröllop

Bilderna från Margaux Dietz och Jacob Liebermanns bröllop

Under helgen gifte sig Margaux och Jacob Liebermann Dietz! Det blev minst sagt storartat med en festlig förfest följt av en vigsel som Ebba Busch Thor höll i medan gästerna var klädda i pyjamas. Se bilderna här!

Influencern och tv-profilen Margaux Dietz blev för många ett känt ansikte i och med sin uppmärksammade förlossningsvideo på Youtube, och för andra blev hon ett känt ansikte när hon medverkade i TV4:s Let’s dance förra våren.

Med drygt 310 000 följare på Instagram och över 220 000 följare på sin Youtube-kanal har hon minst sagt många som gillar att följa hennes liv med sonen Arnold och kärleken Jacob Liebermann. Och nog var det många i skaran följare som sett framemot att ta del av bröllopet mellan Margaux och Jacob som ägde rum under helgen.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det var under en semester på Maldiverna i december förra året som Margaux friade till Jacob som svarade ja på den stora kärleksfrågan – men inte helt oväntat då han själv planerat att fria under samma semester. Men Margaux hann före!

De blivande makarna hade ingen lust att vänta särskilt länge på att gifta sig, så bröllopet fick gå av stapeln redan nu i helgen.

Av bilder att döma blev det ingen enklare tillställning – det blev snarare ett bröllop extra allt. Gästerna slussades under fredagen i buss till en “hemlig plats”, som visade sig vara Hässelby slott utanför Stockholm. Väl på plats hölls en “förfest” med djungeltema.

Vigdes av Ebba Busch Thor

Under lördagen skedde själva vigseln. Brudparet var uppklädda till tårna medan gästerna bar likadana pyjamaser. Men inte nog med det – vigseln hölls av ingen mindre än Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor.

Förutom Ebba Busch Thor fanns andra kända ansikten på plats som Viktor Frisk, Petra Tungården, Michaela Forni och Daniel Redgert.

Nu mera delar Margaux och Jacob efternamn, och givetvis även sonen Arnold. Vi önskar familjen Liebermann Dietz ett stort grattis!

Se bilderna från Margaux och Jacobs bröllop:

Brudparet i sällskap av vännen Viktor Frisk och Margaux bror Theo.

Jacob och Margaux vigdes av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor.

PR- och eventbyrån Hoss Agency stod bakom bröllopet.

En bild från hrud et såg ut på plats under första dagen av bröllopsfirandet.

På Instagram visade Margaux upp sin look till fredagens "förfest".

Hon var klädd i en guld klänning med släp.

En till bild på Margaux första look.

Vigseln skedde under lördagen och här är Margaux precis efter den stora händelsen – sprudlande glad i fantastisk styling.

Gästerna på bröllopet var under vigseln klädda i pyjamas. Tjejerna i en sådan som Margaux bär här.

Margaux med nära vänner under tiden hos fixade sig inför vigseln.

Margaux under fredagens firande med nära vänner.

Margaux med vännen och podcast-kollegan Daniel Redgert.

Margaux och vännen Dasha Girine.

LÄS MER: Margaux Dietz oanade gåva till gästerna på bröllopet

LÄS MER: Margaux Dietz nya barnbesked – veckor innan bröllopet

FOTO: Instagram, TT

Senaste nytt