Artikeln innehåller reklamlänkar

Margaux Dietz oanade gåva till gästerna på bröllopet

Margaucx Dietz oväntade gåva till bröllopsgästerna – sexleksaker.

Under fredagen ringde bröllopsklockorna för Margaux Dietz och Jacob Liebermann. Den stora dagen var full av överraskningar för brudparets gäster. Bland annat en lite annorlunda present till gästerna.

Under en resa till Maldiverna friade influencern Margaux Dietz, 28, till kärleken Jacob Liebermann, 34. Efter det påbörjades bröllopsplanerna illa kvickt.

Snabbt bestämde sig paret för att den stora dagen skulle bli av redan i april, vilket betydde att de bara hade några månader på sig att planera. Därför har de senaste månaderna varit hektiska och fulla av förberedelser.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Och under fredagen var det dags. På sin blogg beskrev Margaux känslorna inför bröllopet.

”Det här känns så sjukt, dagen som vi väntat på så himla länge är här”, skrev hon och fortsatte:

”Jag vaknade säkert 20-30 gånger i natt och har dröm om att jag redan gift min minst en gång. Det gick dock inte så bra, jag var så klart sen, jag hade någon form av slöja som jag tröttnade på mitt i gången till altaret, jag hade förstört tårtan och det spelades två olika låtar under ceremonin för det var ett företag som hade konferens samtidigt i andra delen av samma rum….”.

Efter den katastrofala drömmen konstaterade Margaux att det i alla fall inte kunde bli sämre än så under den riktiga ceremonin.

Margaux överraskning till gästerna

Förberedelserna var många inför bröllopet – och redan innan den stora dagen kunde Margaux avslöja att dagen skulle bjuda på en hel del överraskningar. En av överraskningarna var något annorlunda gåva till bröllopsgästerna. I en vlogg på Youtube visar Margaux Dietz när hon placerar ut presenterna på gästernas hotellrum. Margaux filmar ner på presenterna, som är en hel drös med olika sexleksaker.

– Tanken är att vi ska lägga ut dem i folks hotellrum, så alla får en trevlig bröllopsnatt, säger Margaux Dietz i vloggen.

Hon fortsätter:

– De kommer vara lite smått chockade tror jag när jag har lämnat en sexleksak på deras säng.

Vem som ska få vilken sexleksak har Margaux tänkt ut noga.

I videon placerar hon en sexleksaker i bland annat Viktor Frisks och Michaela Fornis rum, och förklarar hur hon tänkt när hon valt ut deras speciella gåvor. Men en av sexleksakerna behöll hon till sig och Jacob och Margaux under bröllopsnatten.

– Den här ska vara bra för par, så den här norpar nog jag och Jacob åt oss, säger Margaux.

LÄS MER: Margaux Dietz nya barnbesked – veckor innan bröllopet

LÄS MER: Margaux Dietz ryter ifrån efter kritikstorm: ”Blir mörkrädd”

FOTO: TT/Karin Törnblom, Youtube

SENASTE NYTT!