Margaux Dietz ryter ifrån efter kritikstorm: ”Blir mörkrädd”

Margaux Dietz och sonen Arnold

Efter att Margaux Dietz la upp en video på sitt Youtube-konto där hon visar vilken metod hon använder när hon nattar sonen Arnold började de negativa kommentarerna välla in. Nu ryter hon ifrån på skarpen.

Influencern Margaux Dietz, 28, har gjort ett namn för sig genom att lägga upp videos på Youtube från sin och sonen Arnolds, 1, vardag.

Youtube-profilens följare är vana vid att se henne glad och energisk, men i ett inlägg på sin blogg tvingas Margaux nu ryta ifrån efter att ha fått en drös negativa kommentarer angående hur hon och fästmannen Jacob Liebermann, 33, uppfostrar sin son.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Margaux Dietz använder sig av den så kallade femminutersmetoden när hon ska natta Arnold, vilket är en metod för att lära små barn att somna och sova själva. Den innebär att föräldern lämnar sovrummet efter nattning istället för att sitta kvar. Om barnet protesterar går man in med fem minuters mellanrum.

Kritiker menar att sovmetoden sätter barnets behov i andra hand och att man som förälder bör stanna i sovrummet tills barnet är tryggt och har slutat gråta hellre än att hålla sig till en tidsram.

Följarna reagerar på Margaux Dietz sovmetod med sonen

I Margaux inlägg tar hon upp några av de kritiska kommentarer hon har fått sedan hon i en video berättade att hon använder femminutersmetoden med Arnold.

”Man säger till när ett barn far illa. Punkt”, skriver en person.

”Förstår inte alls hur man kan göra så. För mig är det helt sjukligt! Vissa människor ska helt enkelt inte ha barn”, anser en annan.

”Stackars barn, spyr på denna människa!!!”, skriver en tredje.

Nu väljer Margaux Dietz att ryta ifrån på skarpen:

”Jag är alltid öppen för konstruktiv feedback, det är så man lär sig och utvecklas. Men när det går till något annat, har jag inte mycket till tolerans alls”, skriver hon och fortsätter sedan:

”Jag vill dock bara klargöra lite saker för alla som är oroliga för Arnold och vårt sätt att ta hand om honom. Han mår bättre än de flesta”.

Youtube-profilen fortsätter sedan med att förklara att hon nyligen lagt upp en video där nattningen inte gick bra, men att femminutersmetoden oftast fungerar smärtfritt för både henne och sonen.

”Jag la upp en vlogg där jag visade den ena procenten för att visa att JAG ÄR MÄNSKLIG och Arnold också. Han skriker ibland och ibland har vi problem med nattningen. Jösses alltså! Blir mörkrädd när jag läser vissa av era kommentarer i mamma-forumet, platsen där vi mammor ska stötta varandra”, skriver hon och avslutar sedan inlägget:

”För er som fortfarande vill anmäla mig till SOC, ni väl göra det då. Om ni anser att Arnold är ett av de barnen som far mest illa  i Sverige”.

LÄS MER: Margaux Dietz avslöjar annorlunda bröllopsbeslutet: ”Nervös”

LÄS MER: Margaux Dietz visar upp nya lägenheten – se bilderna här

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!