Därför kan Margaux Dietz inte ta hand om 4-årige sonen Arnold själv

Margaux Dietz

Margaux Dietz son Arnold gör sig redo för mamma-vecka.
Men Youtube-profilen är osäker på om hon kan ta hand om fyraåringen på egen hand.
– Jag får inte, skriver Margaux på sin blogg.
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut
0:29

Efter reklamen: Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

(0:29)

Slå på ljud

Influencern Margaux Dietz, 31, och ex-pojkvännen Jacob Liebermann, 36, har ett turbulent förflutet. Våren 2019 avslöjade Margaux att de valt att gå skilda vägar, bara månader efter bröllopet, och sedan dess har de delad vårdnad om sonen Arnold, 4.

Till en början fortsatte Margaux och Jacob umgås som vänner, men med tiden förändrades relationen.

– Vi umgås inte jättemycket just nu. Jag tror också att det är naturligt. Det känns på ett sätt ganska skönt att vi får lite distans till varandra, sa Jacob om situationen när han gästade Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast ett år efter separationen från Margaux.

Så är Margaux Dietz och Jacob Liebermanns relation idag

Sedan dess har mycket hänt. Margaux och Jacob verkar ha jobbat på sin relation och kan idag umgås som vänner. Nyligen var de på en resa till Sydafrika ihop med Arnold.

”Två separerade föräldrar som gör sitt bästa för deras underbara son”, skrev Margaux på Instagram då.

Och visst underlättar det en hel del att Margaux och Jacob kommer bra överens,. Speciellt just nu, när Margaux Dietz behöver extra avlastning efter att ha genomgått en operation.

Margaux Dietz bröstoperation

För drygt tio år sedan genomgick Youtube-profilen en bröstoperation. Tidigare i år bestämde sig Margaux för att ta ut implantaten, eftersom de kan vara farliga för hennes hälsa.

– Jag är faktiskt väldigt upprörd över att ingen har hört av sig och sagt att jag måste ta ut dom, det känns ju helt sjukt att ingen har gjort det. Jag har ju ammat med dem, sa hon i en video på Youtube då.

Sagt och gjort, i slutet av januari la sig Margaux Dietz under kniven. Ingreppet gick som planerat och efter att ha tillbringat en tid på sjukhus fick Margaux åka hem igen.

Därför kan Margaux Dietz inte ta hand om sonen Arnold själv

Trots att hon är på benen är Margaux inte helt återställd. På sin blogg berättar hon nu att detta sätter käppar i hjulen, och att hon inte kommer att kunna ta hand om sonen Arnold på egen hand på ett tag.

”På fredag är det bytesdag, men jag är osäker på om jag kommer kunna ta hand om honom själv… (mamma ska resa bort). Jag får inte lyfta mer än ett mjölkpaket och har fortfarande inte ens varit utomhus sen operationen”, skriver Margaux Dietz och fortsätter sedan:

”Men jag ska på återbesök innan dess och förhoppningsvis ser allt bra ut. Annars får jag fråga Jacob väldigt snällt om han kan hjälpa mig och sen möjligen byta några dagar”.

Vi hoppas att du snart mår bättre, Margaux!

FOTO: Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN