Farmen-Monika om bråket med Helené – orsaken bakom konflikten

Farmen-Helené i vit t-shirt. Farmen-Monika i hoodie.
Exklusivt

Helené Fransson och Monika Ostrowska är båda kvar i Farmen 2022.
Men de två har inte riktigt dragit jämnt med varandra i programmet.
Nu berättar Monika om anledningen bakom dispyterna.
0:45

Efter reklamen: Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

(0:45)

Slå på ljud

Vilken rafflande vecka det har varit i Farmen 2022! Nu när den stora finalen börjar närma sig börjar allt fler deltagare få lämna tävlingen på mer oväntade sätt än tidigare.

Två deltagare som fortfarande är kvar, och tävlar om vinsten på en halv miljon kronor, är Helené Fransson, 26, och Monika Ostrowska, 39. Men de två personligheterna har inte alltid dragit jämnt med varandra.

I en intervju med Hänt berättar Farmen-Monika nu varför.

Exklusivt
Davids pik till Renée – avslöjandet om relationen

Farmen-deltagarens ärliga ord – därför tror Monika att bråken uppstod

Vi börjar med att blicka tillbaka lite. Monika kom in på Farmen som joker någon vecka in i tävlingen. Hon blev inte särskilt väl mottagen av de andra deltagarna, något som troligtvis satte ribban för hennes upplevelse och hur hon uppfattades av de andra.

– För att de inte kunde forma mig. Jag sa vad jag tyckte och tänkte. Jag har inget filter och det står jag för. Jag tror att antingen tycker man om mig eller så tycker man inte om mig. Alltså då krockar man, svarar Monika när vi frågar henne varför hon tror att hon inte var så omtyckt på gården.

Vidare berättar hon att hon inte har kontakt med någon från inspelningen idag.

– Relationen till de andra… jag har ingen relation till dem. Jag umgås inte med dem, jag pratar inte med dem och jag följer de inte på Instagram. Förutom Keisha som jag pratar med någon gång då och då.

I onsdagens avsnitt av Farmen möttes fyra deltagare i två kamper för att tävla om att få stanna kvar på 1800-talsgården. Arlind och Beatrice tvingades lämna. Monika och Keshia fick stanna kvar i tävlingen.

I onsdagens avsnitt av Farmen möttes fyra deltagare i två kamper för att tävla om att få stanna kvar på 1800-talsgården. Arlind och Beatrice tvingades lämna. Monika och Keshia fick stanna kvar i tävlingen.

FOTO: TV4

Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

Se klippet här!

Monikas verkliga relationen till Helené – efter infekterade orden i Farmen 2022

Men av alla deltagare var det just Helené som Monika kom minst överens med.

Monika, som är väldigt aktiv på sina sociala medier, har gått ut och berättat om hur ledsen hon har blivit över att höra de andra tjejernas synkar så här i efterhand. Specifikt när de säger att hon inte är en värdig vinnare på grund av att hon kom in senare i tävlingen.

– Helené, jag vet inte. Hon är säkert jättego och så, men vi klickade inte. Då kommer inte jag att kämpa och hon kommer säkert inte kämpa för att umgås med mig. Vi är två personer som inte kommer överens och då låter vi det vara istället, säger hon i en intervju med Hänt.

Vidare, en bit in i intervjun, utvecklar hon svaret kring relationen med Helené och berättar varför de inte klickade personlighetsmässigt.

– Jag och Helené klickar inte. Vi är ju som taggtråd båda två på varandra i programmet. Första dagen vi träffades innan hon åkte till Torpet fick jag en magkänsla av att hon är en liten orm. Om folk fortsätter titta på programmet kommer de förstå exakt vad jag menar.

Hänt har sökt Helené som väljer att avböja en kommentar, då hon menar att det är för energikrävande med drama.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!