TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Monika om relationen till Arlind idag efter alla konflikter

05 mar, 2022 
MONIKA OSTROWSKA, ARLIND KLIMENTA
Monika och Arlind tillbringade två veckor tillsammans på Torpet.
Nu berättar Monika om relationen till Arlind idag och varför de inte har någon kontakt.
Annons
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"Brand logo
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

Farmen 2022 börjar närma sig sitt slut och det märks just nu genom att Torpet har stängts ned. De sista deltagarna som fick äran att befinna sig på Torpet var Monika Ostrowska, 39, Arlind Klimenta, 33, och Jonas Svensson, 35.

Men under säsongens gång har det hunnit hända ett och annat. Monika kom in ungefär två veckor efter de andra farmarna och hennes första vän på Farmen blev Levin Larsson, 31.

Där och då var stämningen fortfarande hållbar mellan Levin och Arlind. Men efter en kamp på Tinget vände allt och Arlind fick många av Levins vänner emot sig.

Så uppstod konflikten mellan Arlind och Levin

Det hela började redan innan Arlind och Levin klev upp i Tinget. Enligt Levin ska Arlind ha lovat honom att han skulle lägga sig, då han längtade hem till sin familj.

Annons

– Jag pratade med Arlind dagen innan mitt val och så frågade jag honom var vi står. Då lovade han mig dyrt och heligt att "välj mig, jag vill åka hem, jag känner mig färdig, jag har förstått vad som är viktigt för mig och det är inte att vara här", sa Levin till Hänt.

Men enligt Arlind ska han aldrig ha sagt så, utan han behövde tid i kämpestugan för att verkligen känna av hur han känner.

– Levin kom ju till mig när han blev vald till förstakämpe, då fick de ju panik. Då kom han till mig och frågade om jag verkligen ville hem. Då sa jag till honom ”jag vet inte, det finns en stor del av mig som vill, men det finns också en stor del av mig som faktiskt vill vara kvar”, sa Arlind till Hänt.

Det hela slutade med att Arlind kom fram till att han var ju på Farmen för att vinna och därför valde han kunskap och vann över Levin. Efter det fick han Levins vänner emot sig, bland annat Izabella Andersson, 28, Keshia Barbour, 31, och Monika uttryckte sin ilska.

Annons

Därför har Monika och Arlind ingen kontakt

Den här veckan har Monika befunnit sig på Torpet tillsammans med Arlind och Jonas. Så nu är det många som undrar hur det egentligen gick för Monika att tillbringa tiden där med Arlind.

”Hur kom du överens med Arlind på Torpet?”, frågar en följare när Monika har frågestund på Instagram.

– Bättre än förväntat, har inget emot honom eller så, svarar Monika och berättar varför hon och Arlind varken har eller kommer ha kontakt:

– Jag kommer inte ha kontakt med honom, bry mig om honom eller prata med honom. Men tyckte inte om hans sätt att lura folk på, det är att gå över lik...

FOTO: TV4

Annons