ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Helenés uppbrott från fästmannen Robin – efter lyckan i TV4

22 feb, 2022 
AvOla Lagerström
Helené Fransson och ex-fästmannen Robin.
I Farmen pratar Helené Fransson om framtiden med fästmannen Robin, som överraskar henne på gården.
Men Hänt kan avslöja att förhållandet har kraschat efter programmet.
– Jag har hamnat i en existentiell kris, säger hon.
Annons
Här bryter Farmen-Helené ihop när kärleken Robin kommer på besök: ”Kommer inte vara ogift länge till”Brand logo
Här bryter Farmen-Helené ihop när kärleken Robin kommer på besök: ”Kommer inte vara ogift länge till”

Tidigare i Farmen har deltagarna fått brev från nära och kära. Helené Fransson, 26, var märkbart rörd när hon läste upp brevet från fästmannen Robin Svensson, 27.

– Det var en hel explosion av känslor. Det bara kom tårar, jag blev jätteglad och nervös, det var pirr i magen, sa hon i programmet.

Helené bröt ihop i tårar när hon läste upp brevet för Keshia.

Nu har Helené Fransson tagit sig ända fram till finalveckan. Och under tisdagens avsnitt får deltagarna besök av sina närmaste.

En överlycklig Helené kastar sig i armarna på sin fästman och utbrister till kameran:

Annons

– Jag har saknat honom så obeskrivligt mycket, vi har varit ifrån varandra för mycket. Jag vet bara att jag är världens lyckligaste tjej just nu.

✔︎ Det här är Helené Fransson

Ålder: 26.
Bor: Mölndal.
Yrke: Larmtekniker.
Gillar att: Äta mat. Gärna pommes frites.
Ogillar att: Snooza.
Veckans mest romantiska dag är: Fredagar. Då har man hela helgen framför sig. Man kan vara vaken sent, sova länge på lördagen och ändå ha en dag kvar innan helvetet börjar.

Hon fortsätter:

– Det var inte bara fjärilar i magen jag fick, det pirrade till i hela jävla bäret. Jag ska ligga i kväll, så är det bara.

Lite senare i avsnittet berättar Helené om framtiden med Robin.

– Vi har varit förlovade sedan 2016. Jag känner att det är dags nu, vi är så nära vårt drömbröllop. Det hänger på mig. Jag ska ta in Robins ord, jag tänker kötta för vår skull, för han kommer inte vara ogift länge till.

Helené i ett förtroligt samtal med fästmannen Robin inne i Farmen-huset. Nu är förhållandet över.

Bröllopet inställd – därför tog det slut mellan Helené och Robin

Men när Hänt pratar med Helené efter programmet, flera månader efter inspelningarna i somras, har hon ett tråkigt besked.

Annons

– Det är en jättetuff tid som jag går igenom just nu. Jag har precis gjort slut med Robin. Omställningen är stor och jag har hamnat i en existentiell kris.

Hur märker vänner och bekanta att du befinner dig i en kris just nu?

– Jag har zoomat ut ganska mycket. Jag är på gymmet väldigt konstiga tider – elva på kvällarna. Jag måste tänka på annat. För det är kvällarna som är värst, det är då jag går in i min egen sorg.

Varför kraschade förhållandet?

– För att vi inte kunde kommunicera med varandra. Vi har varit på olika plan under hela vår sexåriga relation. Det har inte klaffat för oss.

Grät du en skvätt kvällen du gjorde slut?

– Jag grät mängder – även om det var mitt beslut. Det värsta som finns är att såra någon som man ändå älskar. Jag tycker inte om att göra någon ledsen.

Vad händer på boendefronten nu?

– Vi hade en bostadsrätt, Robin och jag. Eller rättare sagt: vi har en. Han får bo kvar i vår lägenhet medan jag flyttar runt hos familj och vänner där jag inte känner mig för mycket i vägen för länge. Det får vara så här tills vi löst våra liv…

Artikeln publicerades första gången 22 februari och uppdaterades 15 mars.

Foto: TV4

Annons