LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Monika om okända dramat med Jonas på gården – stora sveket

21 mar, 2022 
Farmen-Jonas och Farmen-Monika.
Monika Ostrowska tvingades lämna Farmen 2022 strax innan finalen.
Nu berättar hon om okända dramat med deltagaren Jonas på gården.
Läs allt här!
Annons
Farmen-Monika om relationen till Victoria och HeleneBrand logo
Farmen-Monika om relationen till Victoria och Helene

Årets upplaga av succéprogrammet Farmen är över och det blev till slut Cissi Ahlborg som tog hem vinsten. Stort grattis!

Farmen-Monikas tuffa förlust i tinget mot Helené: ”Läggmatch”

En av deltagarna som lyckades hålla sig kvar till den sista veckan inne på Farmen var Monika Ostrowska, 39. I en styrkekamp i tinget mot deltagaren Helené Fransson, 26, blev hon dog besegrad.

De två deltagarna Helené och Monika har inte dragit jämnt under inspelningen av tv-programmet. Därför kan man tänka sig att de båda två var väldigt sugna på att slå ut den andra i en tävling. Men i dagarna skrev Monika till oss på Hänt och berättade att hon gjorde en läggmatch mot Helené.

Annons

Ja, det var läggmatch. Hade jag velat vinna hade jag valt släggan mot henne där hade jag haft en chans åtminstone. Alla fattar väl att jag aldrig skulle kunna ta henne i säcken”, skrev Monika i ett privat meddelande.

Farmen-deltagaren Keshia Barbour, 31, som Monika tidigare berättat för oss är den enda av deltagarna inne på Farmen som hon fortfarande har sporadisk kontakt med idag, tror däremot inte på det Monika säger.

Det är svårt att veta om hon gjorde läggmatch eftersom jag inte var på plats. Monika nämnde ingenting om det innan. Min uppfattning var att hon ville vinna”, berättar Keshia för Hänt.

Helené vann med 3-0 mot Monika i onsdagens avsnitt av Farmen 2022.
Helené vann med 3-0 mot Monika i onsdagens avsnitt av Farmen 2022.
Annons

Farmen-Monica om okända dramat med Jonas – stora sveket

En annan deltagare som höll sig kvar länge i tävlingen var Jonas Svensson, 35. Nu bryter Monika tystnaden och berättar om Jonas knivhugg i ryggen...

Var det någon av deltagarna du gillade mer inne på farmen?”, skriver en följare till Monika under en frågestund på Instagram story.

Ja, tyckte om Jonas inne på farmen. Lugn kille utan drama, tyckte han inte snackade skit om andra”, skriver hon då som svar och fortsätter:

Annons

Men sen kom både Arre & Nicke fram till mig och sa att Jonas snackar skit om mig så.”

Texten följs av en emoji som rycker på axlarna, så vi gissar att hon ändrade uppfattning om Jonas efter att hon fick höra om sveket och det påstådda skitsnacket.

Tur att det finns liv efter farmen och man kan bestämma vem man ska umgås med och inte vara inlåst med folk”, tillägger hon.

Oj vilken känga!

Skärmdump från Monika Ostrowska privata Instagram story.
Skärmdump från Monika Ostrowska privata Instagram story.

FOTO: TV4

Annons