ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Let’s dance-Aron Anderson bekräftar uppbrottet från frun: ”Är singel”

18 mar, 2022 
Lovisa Ström
Let's dance-aktuella Aron Andersson och Anja Malmberg har varit ett par i åtta år, men nu har de gått skilda vägar.
Nu bekräftar Aron uppbrottet för Hänt.
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Den nya säsongen av Let's dance drar snart igång. Faktum är att det är dags redan imorgon!

Som vanligt är det många välbekanta ansikten som är med och tävlar, och en av dem är ingen mindre än föreläsaren, äventyraren och inspiratören Aron Anderson, 34. I tävlingen kommer han att dansa ihop med proffsdansaren Jasmine Takács, 34, och han verkar minst sagt taggad.

I samband med det stora avslöjandet skrev han nämligen om lyckan i ett inlägg på Instagram.

”Jag ska vara med i Let’s Dance! Som jag har längtat att berätta för er!!! När jag fick frågan att vara med blev jag både så nervös och taggad. Jag har aldrig dansat innan (förutom på fest kl 02 på morgonen ) men nu ska jag dansa i TV inför miljonpublik. Det som känns extra kul är att jag blir första man i Let’s Dances internationella historia som dansar i rullstol vilket är både superkul och utmanande. Vad kommer tittarna säga? Hur kommer juryn reagera? Frågorna är många!”, skrev han då och fortsatte:

”Jag har dessutom fått världens bästa danspartner i Jasmine och efter att ha tränat tillsammans i en dryg vecka är jag övertygad om att vi kommer kunna bjuda på en häftig show!”

Annons

Let's dance-profilens kärleksliv

Aron har en hel del på sin meritlista. Bland annat så var han den första personen någonsin som bestigit Sveriges högsta berg Kebnekaise i rullstol, vilket han gjorde tillsammans med äventyraren Johan Ernst Nilson. Året var 2013 och efter det har idrottskarriären gått spikrakt uppåt.

Men det är inte bara karriären som har blomstrat. Även kärlekslivet har spirat för äventyraren.

Aron har nämligen varit gift med Anja Malmberg i flera år, och tillsammans skaffade de också hunden Vacchi. Men efter åtta år som par har de nu gått skilda vägar, något Aron bekräftar för Hänt.

Aron Anderson bekräftar uppbrottet från Anja Malmberg

Aron och Anja var tidigare bosatta i Täby, norr om Stockholm. Men våren 2021 sålde de villan i Viggbyholm och gav sig ut mot nya äventyr.

Idag är de däremot skrivna på två olika adresser, och i ett exklusivt meddelande till Hänt bekräftar Aron att han nu är singel och alltså inte längre är i en relation med Anja.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons