ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Keshia Barbour i Farmen 2022 – dotter till Daddy Boastin

08 mar, 2022 
Keshia Barbour i Farmen
Keshia Barbour är en av deltagarna i Farmen 2022.
Känner du igen henne? Det är faktiskt inte alls konstigt.
Här är varför!
Annons
Hör Farmen-Keshias ord efter pappans hastiga bortgångBrand logo
Hör Farmen-Keshias ord efter pappans hastiga bortgång

Snart börjar Farmen 2022 att lida mot sitt slut. Vem vinner och vilka försvinner? Det är den stora frågan! Vinnaren kommer åka hem en halv miljon rikare, inte illa!

En av deltagarna som fortfarande slåss om den stora vinsten är Keshia Barbour, 31, från Rönninge.

Ser hon bekant ut? Det är inte alls konstigt om man som tittare känner igen Keshia sedan tidigare. Hon är nämligen ganska så lik en musiklegendar!

Farmen-Keshia Barbours pappa är Daddy Boastin

I ett avsnitt av Farmen 2022 så berättar Keshia att det är hennes pappas födelsedag. Han gick bort för en tid sedan, vilket väcker en del minnen hos Keshia när han fyller år.

De tänder ett ljus för pappan i Farmen och skänker tankar till honom dagen då han skulle ha fyllt 62 år.

Annons

– Det är hans första födelsedag som han inte lever, berättar Keshia i programmet för sina Farmen-kollegor och tänder ljuset.

Något som dock inte framgår i programmet är att Keshias pappa är en mycket välkänd musiker, ingen mindre än artisten Daddy Boastin. Han har bland annat sjungit tillsammans med The Latin Kings som Dogge Doggelito, 46, är en del av.

– Min pappa, som hade artistnamnet Daddy Boastin, var familjens kändis. Han jobbade med kultur och gjorde mycket ihop med Latin Kings, avslöjar Keshia i en intervju med Hänt.

Dogge Doggelito och Daddy Boastin på Hultsfredfestivalen 2003
Dogge Doggelito och Daddy Boastin på Hultsfredsfestivalen år 2003.

Keshia Barbours ord om sin pappa Daddy Boastin

Keshia berättar lite mer om sin pappa i programmet, och beskriver honom som en fantastisk person.

Annons

– Min pappa dog förra året. Han fick cancer. Han hade tumörer i hela hjärnan, så han slutade prata. Och det tog inte mer än fem månader från att vi fick veta att han hade cancer till att han dog. Så det gick ganska fort, säger Keshia i ett avsnitt av Farmen och fortsätter:

– Jag minns honom som livlig. Som den som tog mest plats. Han var ju musiker. Så han syntes och hördes alltid. Skojade som fan, och det gjorde han även när han var sjuk.

Farmen sänds på måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och söndagar på TV4 och finns såklart även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Fredrik Persson/TT, TV4

Annons