Därför vägrar Farmen-Helené prata om exet Robin – nu ryter hon ifrån

Helene i Farmen 2022

Helené Fransson var förlovad och kär under finalveckan i Farmen 2022.
Men efter inspelningarna tog relationen plötsligt slut.
Nu markerar Helené mot följarna efter att frågor om ex-fästmannen ställts.
0:49

Efter reklamen: Här bryter Farmen-Helené ihop när kärleken Robin kommer på besök: ”Kommer inte vara ogift länge till”

(0:49)

Finalveckan i Farmen 2022 är i full gång och spänningen är olidlig gällande vem som kammar hem titeln som årets vinnare. En av deltagarna som tagit sig hela vägen till slutet är Helené Fransson, 26.

Plötsliga uppbrottet från fästmannen efter inspelningarna

Under programmets gång har tittarna fått se Helené rörd då fästmannen Robin Svensson, 27, skickade brev till henne vid ett moment där deltagarna fick brev hemifrån.

Exklusivt
Farmen-Jonas ilska mot TV4 – avslöjar fusket tittarna inte får se

I tisdagens avsnitt var det dessutom dags för deltagarna att få besök på gården av sina nära och kära. För Helenés del innebar detta att Robin gjorde entré på Farmen – och lyckan var total.

– Jag har saknat honom så obeskrivligt mycket, vi har varit ifrån varandra för mycket. Jag vet bara att jag är världens lyckligaste tjej just nu, sa Heléne i programmet.

TV4-tittarna fick även höra Helené berätta att paret varit förlovade sedan 2016 och närmade sig sitt drömbröllop. Men mycket har skett sedan programmet spelades in, Helené och Robin är nämligen inte tillsammans idag. I en intervju med Hänt har Helené tidigare avslöjat uppbrottet.

– Det är en jättetuff tid som jag går igenom just nu. Jag har precis gjort slut med Robin. Omställningen är stor och jag har hamnat i en existentiell kris, sa då Helené till Hänt.

Vidare förklarade Helené att det var kommunikationen i relationen som saknades och att hon därav ansåg att de inte skulle ha en framtid ihop.

Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

Se klippet här!

Markeringen mot följarna efter frågorna om exet Robin

Efter att avsnittet där Helené och Robin haft kramkalas på Farmen visat i tv-rutan publicerade hon en Instagram story där hon öppnade för frågestund.

Helené la även till en text till frågerutan där hon vädjade för att frågor om hennes kärleksliv skulle undvikas, då hon helt enkelt vill fokusera på annat i sitt liv.

”Lägger ut denna igen med ett förtydligande. Relationsstatus idag har ingenting med Farmen att göra så skippa de frågorna för det kommer jag inte svara på”, skriver Helené på Instagram.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!