Därför gjorde Farmen-Monika en läggmatch mot Helené – nu berättar hon

Exklusivt

I onsdagens avsnitt av Farmen 2022 tävlar Monika Ostrowska och Helené Fransson mot varandra i den sista kampen på tinget.
Nu berättar Monika sanningen för Hänt om läggmatchen, bara dagarna innan finalen.
Läs allt här!
0:36

Efter reklamen: Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

(0:36)

Det är finalvecka i årets rafflande upplaga av succéprogrammet Farmen! Stämningen på gården är minst sagt spänd just nu, då vinsten på en halv miljon kronor hägrar så nära.

Flera deltagare kommer att tvingas lämna under denna vecka. En för en försvinner de inför den stundande finalen mellan de allra två sista deltagarna nu på söndag.

Vem tror du tar hem vinsten och titeln som årets farmare 2022?

Malins ord till exet Tommy – efter bebislyckan

Farmen-Monika om läggmatchen – dagarna innan finalen i Farmen 2022

En av deltagarna som lyckats hålla sig kvar till den sista veckan inne på Farmen är Monika Ostrowska, 39. Monika har gjort ett stort intryck hos både deltagarna och tv-tittarna sedan hon kom in på Farmen.

Efter det att tittarnas storfavorit Prins Wendel, 60, trillade på målsnöret och åkte ut i tinget mot Keshia Barbour, 31, förra veckan fick han i uppgift att utse årets sista förstakämpe.

Prins utsåg då Helené Fransson, 26, till förstakämpe och hon i sin tur utsåg Monika till andrekämpe, vilket innebar en kamp i tinget i onsdagens avsnitt. Helené och Monika har inte dragit jämnt under tävlingen, men ändå hävdar Monika nu att hon gjorde en läggmatch i tinget, som Helené tog hem med buller och brak.

Ja, det var läggmatch. Hade jag velat vinna hade jag valt släggan mot henne där hade jag haft en chans åtminstone. Alla fattar väl att jag aldrig skulle kunna ta henne i säcken”, skriver Monika i ett meddelande till Hänt.

Jag hade ändå ingen chans i final mot Cissi som hade två amuletter och fyra veckor mer kunskap. Så att lämna på mina egna villkor var magiskt”, avslutar hon.

Helené vann mot Monika i årets sista tingetkamp. Deltagarna möttes i grenen säcken som är ett test på styrka.

Helené vann mot Monika i årets sista tingetkamp. Deltagarna möttes i grenen säcken som är ett test på styrka.

FOTO: TV4

Verkliga anledningen till Tusses frånvaro i Mello-finalen: ”Var planerat”

Se klippet här!

Farmen-Keshias ord om kampen mellan Monika och Helené: ”Nämnde ingenting om det”

Okej, så Monika hävdar att det var en läggmatch efter förlusten med 3-0 mot Helené. Men var det verkligen så?

Vi tog kontakt med deltagaren Keshia för att fastställa Monikas uttalande. Monika har nämligen tidigare berättat för oss att Keshia är den enda av deltagarna inne på Farmen som hon fortfarande har sporadisk kontakt med idag.

Det är svårt att veta om hon gjorde läggmatch eftersom jag inte var på plats. Monika nämnde ingenting om det innan. Min uppfattning var att hon ville vinna”, skriver Keshia i ett privat meddelande till Hänt.

Efter onsdagens avsnitt är det nu endast fyra deltagare kvar i tävlingen; Keshia, Helené, Cecilia Ahlborg, 39, och Jonas Svensson, 35. Spänningen är olidlig!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!