ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-deltagarnas hårda känga mot produktionen – rasar efter bilderna

23 jan, 2023 
Farmen-deltagarna och Anna Brolin
Farmen 2023 har fått en stark start på säsongen och dramat är i full gång.
Flera deltagare ifrågasätter nu produktionen för att det vinklas fel.
– Besviken, säger Sandra Göransson till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

Trots att vi än så länge är tidigt i säsongen har det hänt en hel del på gården där deltagarna lever som bönderna förr i tiden och tävlar om titeln Årets farmare och en vinstsumma på en halv miljon kronor.

Något som flera av årets deltagare reagerat på är hur klippningen är gjord och de riktar hård kritik mot produktionen för att det vinklas på ett visst sätt.

Sandra Göransson, 41, är en av deltagarna som känner sig besviken på hur hon är klippt i programmet.

– Det är jag lite besviken på, hur jag har synts och vänds på där inne med tanke på hela Julia-situationen. För grejen va den att jag och Julia va jätte tajta första veckan. Vi satt och pratade, låg bäddade på köksgolvet och fnittrade, jag stöttade henne. Men jag har inte synts en sekund med henne. Nu utmålas jag bara som en hård och elak mobbare där inne, berättar Sandra för Hänt.

Deltagaren ifrågasatte produktionens klippning

Viktor Bergström, 28, har även han blivit uppmärksammad denna vecka och han menar på att även han vinklas fel. Han tog till och med kontakt med produktionen för att fråga hur de klippt honom.

Annons

– Jag ringde produktionen och frågade hur jag klipps egentligen men de sa att jag klipptes som en spelare bara. Men nu klipps jag ju som en idiot som jag inte är, säger Viktor till Hänt.

Även Jan-Christer kan till viss del hålla med. Men han menar istället att det kan vara svårt att hänga med.

– Jag vet att många yngre tycker att de klippts konstigt. Man kanske i vissa lägen där det händer någonting, så fattar man inte vad som hände innan. Så man kanske skulle klippt till några sektioner, säger Jan-Christer till Hänt.

TV4:s svar gällande deltagarnas kritik

När Hänt får kontakt med TV4 gällande hur programmet klipps svarar de att de vill lämna utrymme till att deltagarna får dela med sig av sina upplevelser.

Vi vill lämna utrymme åt de berörda deltagarna att själva dela med sig av sina upplevelser.” skriver pressansvarige Emma Broberg och fortsätter:

Hur vi kommunicerar med deltagarna kommenterar vi inte vidare. Men självklart finns vi till hands för deltagarna om de vill och behöver prata

FOTO: TV4

Annons