Gravida Emilia Wahlund om planerna på fler barn med Marcelo Peña

Emilia Wahlund, Marcelo Peña

Foto: TT
Emilia Wahlund och Marcelo Peña väntar sitt första barn till våren.
Emilia som hade en längtan om att bli mamma är därför överlycklig för beskedet.
Nu berättar hon om tankarna kring fler barn.

Det var i september som realityprofilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 22, gick ut med den glada nyheten att de ska bli föräldrar för första gången. I en livesänd ”gender-reveal” på Instagram avslöjades det att det är en flicka som de har att vänta på.

Emilia och Marcelo har varit ett par i över ett år och sedan de blev tillsammans har mycket hänt. Förutom att de nu väntar sin dotter, som beräknas komma till världen vid månadsskiftet mars/april, har de även köpt hus.

Till en början, när Emilia meddelade att lägenheten var såld, så var de oklart var de skulle flytta. Men nyligen kunde de gå ut med den glada nyheten att de har hittat en ny bostad.

Parets nya boende i Sigtuna

Emilia och Marcelos nya hem är en villa i Sigtuna, norr om Stockholm. Inflyttningsdatumet är satt först till i maj, men redan nu verkar det som att, speciellt Marcelo, ser fram emot flytten.

Marcelo har nämligen publicerat några uppdateringar gällande huset på sin Instagram story. Det visar sig vara ett stort steg då paret idag bor i en tvåa i stan, och nu ska de flytta ut till en villa en bra bit utanför tullarna.

– Det kommer att bli jävligt kul och intressant. Från att bo mitt i stan, inte så jättestort, till att flytta till ett jättestort hus. Egen garageuppfart, allting. Nu börjar riktiga baba-livet, har Marcelo tidigare sagt.

Under graviditeten har Emilia lagt upp flitigt med uppdateringar kring hennes mående och bebisens utveckling. Hon delar med sig av både glada och jobbiga saker. En sak som oroat den blivande mamman är hennes cellförändringar, som hon haft problem med i flera år.

Emilias tankar kring fler barn

Några veckor in i graviditeten fick Emilia Wahlund en kallelse om att åka tillbaka till sjukhuset för att kolla upp cellförändringarna – något hon aldrig gjorde.

”Jag har fått kallelse igen på grund av att cellförändringarna inte har försvunnit under en längre tid. Jag vill inte riskera något så kommer inte göra något förrän efter bebis kommit”, förklarade hon då i ett meddelande till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men trots att graviditeten har inneburit en del orosmoment har Emilia och Marcelo redan nu planer på att utöka familjen ytterligare i framtiden. Det är när en följare frågar om hon vill ha fler barn som Emilia ger ett klart och tydligt svar.

LÄS MER: Därför ville Linn Ahlborg dölja nya ingreppet

”Ja!”, skriver hon.

Följaren frågar också om hur stor åldersskillnad hon vill ha mellan barnen och även där verkar Emilia ha en tydlig bild över hur hon vill ha det.

”Om cirka 2-3 år.”, svarar Emilia.

FOTO: Instagram, Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlunds lycka med Marcelo – svaret efter hatkommentarerna

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlunds förändring under graviditeten: ”Olikt mig”