TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför tänkte Linn Ahlborg dölja nya skönhetsingreppet från följarna

11 dec, 2020 
Linn Ahlborg
Foto: Youtube
Youtubern Linn Ahborg har gjort ett skönhetsingrepp.
Nu berättar hon varför hon planerade att dölja beslutet för följarna.
– Det handlar inte om att jag skäms, säger Linn i en video på Youtube.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Youtubern Linn Ahlborg, 21, driver en av Sveriges mest populära Youtube-kanaler. Ända sedan hon var i tonåren har hon delat med sig av uppdateringar gällande sitt liv på kanalen.

I somras avslöjade Linn att hon hade börjat dejta, den lycklige visade sig vara Carl Linder som idag är ett återkommande ansikte i video-uppdateringarna.

Linn Ahlborgs nya skönhetsingrepp

I en ny video på kanalen är det något annat än kärlekslivet som Linn vill prata med följarna om. Hon har nämligen genomgått ett skönhetsingrepp som hon till en början funderade på att dölja för följarna.

– Jag var i fredags och fyllde mina läppar igen. Jag tänkte ett tag om jag skulle skita i att vlogga den här veckan tills svullnaden och blåmärkena har lagt sig. Och bara inte nämna det för det blir alltid bara en sån jävla grej när man pratar om fillers och ingrepp, säger Linn och fortsätter:

Annons

– Det handlar inte om att jag skäms över att jag har gjort läpparna. Ni vet ju om att jag har gjort läpparna tidigare. Nu fyllde jag ju bara på som sagt för ni kanske vet det att fillers går ju liksom ur av sig själv. Så vill man bibehålla resultatet måste man gå och fylla på ibland.

Därför tänkte Linn mörka ingreppet - sanningen om beslutet

Vidare berättar hon att efter en längre paus var det dags att fylla läpparna igen. Men det visar sig finnas en viss anledning till varför Linn inte ville berätta för följarna om ingreppet.

– Jag skäms inte över att jag gör läpparna som sagt och det är väl inget jag försöker dölja så men jag är bara så jävla mån om att inte uppmana till fillers och ingrepp. För jag tycker att det är en stor grej och jag tycker inte att det är en sån grej man bara går och gör på lunchrasten.

– Jag vill väl inte normalisera det antar jag. Jag funderade över mina läppar i hur många år som helst och till slut så valde jag att göra det. Jag är jättenöjd med mina läppar, nu är dem svullna och blåa som sagt för att dem är nygjorda. Det kommer lägga sig, men jag är jättenöjd med mina läppar och tycker att jag passar i mina nya läppar.

Annons

Efter att ha lyft ämnet är Linn splitrad. Hon kan nämligen inte riktigt bestämma sig för vart hon står i frågan.

– Det är svårt det här med fillers och grejer för som jag sa så vill jag inte normalisera det nej, men jag vill inte heller att det ska ligga någon skuld och skam i att göra sånt här om man vill det. Det är upp till var och en. Vill du göra läpparna så gör det om det känns bra för sig men det ska vara för att du vill det, och det ska inte vara på grund av mig eller någon annan influencer.

– Det är min absolut största mardröm om jag skulle ha uppmanat någon till något ingrepp eller att jag fått någon att tänka att dem måste eller borde göra något.

Annons